Setari Cookie-uri

Trenduri noi pentru un stil elegant fabulous

Stilul elegant complimenteaza silueta feminina prin croieli deosebite si detalii rafinate. Reinventat de-alungul timpului de designerii consacrati, in prezent poate fi pus in valoare si prin combinatii cromatice inedite sau tinute minimaliste de o eleganta uimitoare.

Blana confera lux si eleganta, iar palariile completeaza perfect look-ul desprins trecut. Talia este bine definita prin croiala sau un cordon subtire si fustele in clos pana la glezna sau cele care depasesc usor nivelul genunchiului, sunt din nou in atentie. Acelasi lucru se poate spune si despre rochiile de bal cu paiete sau dantela, potrivite pentru petrecerile fastuoase. Accesoriile ideale, pantofii stiletto si gentile medii, mult mai incapatoare decat plicurile, pot completa perfect tinuta. Celebritatile au adoptat deja acest look; galerie foto aici si aici.

Influente boeme

Stilul romantic boem, bogat in imprimeuri florale este de asemenea in tendinte. Pe catwalck, Ralph Lauren, Oscar de la renta, Missoni si Rodarte au incantat audienta prezentand tinute cat mai complexe, mixand intre fluiditate, voaluri, matase, sifon si texturi contrastante.

Acest trend se remarca printr-un look lejer si libertate totala in evidentierea personalitatii prin interemediul hainelor. Cele mai potrivite piese vestimentare in stil boem sunt camasile largi cu manecile bufante, combinate cu sacouri brodate, pantaloni cu talie inalta sau fuste cu volane. Accesoriile potrivite sunt cele din lemn, impletite sau cu detalii etnice.


Accente minimaliste

In bogatia volumelor, a croielilor moderne, isi fac loc si accentele minimaliste. Reprezentate in vestimentatie prin linii drepte care pun accent pe silueta, confeta eleganta printr-un look lejer, cat mai natural. Daca esti o persoana practica, moderna, mereu in miscare, stilul minimalist va fi cu siguranta pe placul tau.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.