Setari Cookie-uri

Jurnal de festival: Bucharest Fashion Week

Cea de-a 14-a editie a Bucharest Fashion Week a inceput Miercuri la Crystal Palace Ballrooms cu un spectacol dedicat superlativelor Romaniei.

Cea de-a 14-a editie a Bucharest Fashion Week a inceput Miercuri la Crystal Palace Ballrooms cu un spectacol dedicat superlativelor Romaniei.

Intr-o regie speciala marca Fashiontv, audienta de la Bucharest Fashion Week a admirat creatii reprezentative ale celor mai importanti designeri romani, de la inceputul carierei lor si pana in prezent: Catalin Botezatu, Mihai Albu, Ersa, Rita Muresan, Clara Rotescu, Laura Olteanu

In premiera la aceasta editie a Bucharest Fashion Week si special de Ziua Nationala, a avut loc gala Fashiontv Romania Awards, premiile pentru cele mai fashion complexe turistice din Romania.

Ersa a prezentat o colectie de rochii de seara in care materialele predominante au fost tulul si taftaua brodate manual cu pietre, paiete si dantela, rochii care marcheaza talie si pun in evidenta feminitate.
Culorile predominante au fost bejul, negrul, albul si accente de culoare de albastru, roz si rosu.

Si in acest an, asa cum ne-a obisnuit, Casa de blanuri MG a prezentat o colectie numita “Glow” care vine de la stralucirerea negrului ca rege neincoronat al colectiei acestui sezon. Cea mai mare parte a cofectiilor au maneci scurte sau ¾ , create parca special pentru o clasa aristocrata care nu are ocazia sa circule prin frig. Unele modele sunt accesorizate cu tricot pentru a crea o nota casual parca nespecifica unui articol de lux.

Ponchourile asimetrice din blana ce se pot purta la orice tinuta, haine cu croieli in genul pelerinelor secolului XIX sunt elementele de noutate absoluta. Pe langa cele negre, paleta cromatica este inspirata din natura verde, “blu note”- albastrul cerului fara luna al noptilor senine de vara, sau culori calde, pastelate, cum ar fi gri, bej havane. Confectiile cu dungi orizontale sunt must have-ul sezonului care dau si o croiala specifica manecii. Ca materiale Casa de blanuri MG marcheaza revenirea in forta a vizonului natur (netuns), abandonand combinatiile acestuia cu vulpe, lynx chinchilla sau samur ca in anii trecuti. Este cunoscut faptul ca o blana in general este un simbol al stralucirii iar cele de la Casa de blanuri MG sunt chiar Glow. Special pentru Casa de blanuri MG a defilat Daniela Crudu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.