Setari Cookie-uri

Cele mai noi tendinte in materie de rochii elegante

Cele mai importante petreceri ale acestui an se apropie, asadar opteaza din timp pentru tinute feminine, elegante, care sa-ti puna in valoare atuurile. Daca te afli deja in cautarea rochiei potrivite, iti venim in ajutor cu sugestii utile, mai exact, cu cele mai noi tendinte in materie de rochii elegante, desprinse direct de pe catwalk.

Rochiile cu un umar gol de inspiratie greceasca se mentin in tendinte de cateva sezoane. Sexy si elegante, cu o croiala care urmareste perfect linia corpului, atrag foarte multe priviri admirative. Iarna aceasta elementele noi sunt materialele fine, transparente care pot imbraca umarul sau structurile care confera monumentalitate si unicitate rochiei; pentru foto click aici si aici.

In colectiile sezonului s-au remarcat rochii deosebite, confectionate din materiale pretioase: voal cu insertii de paiete, tafta, dantela sau matase. Jil Stuart, Elie Saab, Emanuel Ungaro, au oferit o lectie de eleganta si stil pe catwalk.

Propunere: rochie multicolora de la Star by Julien Macdonald, disponibila in magazinele Debenhams, pret 380 lei.

3. Rochii in culori neon

Culorile extravagante transforma o rochie simpla intr-o piesa vestimentara deosebita. Asadar, daca esti adepta unui stil neconventional si apreciezi tinutele minimale, accesorizate cat mai firesc, o astfel de rochie ar fi exact pe placul tau. Alege din gamele cromatice variate: rosu, galben neon, verde intens sau fuchsia. Poti completa tinuta cu un plic simplu si o coafura cat mai naturala. Imprimeurile florale vesele reprezinta o alta optiune pentru o tinuta care emana energie, vitalitate si un aer seducator. Zac Posen, Emilio Pucci si Emanuel Ungaro se numara printre designerii care au incantat publicul prin creatiile lor care denota personalitate si stil; pentru foto, click aici.

4. Detalii fanteziste


Accentele sculpturale si structurile realizate manual sunt elementele definitorii ale rochiilor couture prezentate pe podium. Elie Saab, Givenchy, Chanel sunt doar cateva dintre numele sonore din moda care au inclus in colectiie couture, rochii fastuoase de o eleganta desavarsita. Secretul consta in detaliile fanteziste aplicate pe umeri, maneci sau in partea de jos a rochiilor; click aici pentru galerie foto. Confectionate din diverse texturi de materiale pretioase, broderii si paiete delicate, confera un aspect deosebit, spectaculos.

Un articol Cristina C.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.