Setari Cookie-uri

Top 5 accesorii care sa nu lipseasca din garderoba de vara

Accesoriile in culori vii si cu design unic sunt obligatorii in acest sezon

Comunicat de presa

Odata cu venirea verii, si garderoba capata o noua infatisare. Hainele in culori terne sunt inlocuite de cele in nuante vii, electrice, iar texturile vaporoase iau locul celor grele. Insa nu doar vestimentatia conteaza, ci si accesoriile care pot face diferenta intre o tinuta oarecare si una cu stil.

Tocmai din acest motiv, stilistii Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii si accesorii fashion, au realizat o lista cu ceea ce nu trebuie sa lipseasca din tinuta oricarei impatimite de moda in acest sezon.

Vara aceasta, nu trebuie ratate accesoriile in culori indraznete, cu design unic. Nimic nu va fi prea mult pentru acest sezon, iar accentele de culoare sunt foarte importante”, este de parere Oana Lazar, Director de Marketing al Meli Melo Paris. Astfel, aceasta recomanda alegerea de accesorii in nuante de verde si galben electric, dar si contraste alb-negru, pentru o intoarcere in timp.

Citește și:

Cand vine vorba de ceea ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba de vara, ochelarii de soare se afla pe prima pozitie. Potrivit stilistilor Meli Melo, acestia pot inveseli orice tinuta si pot transforma radical imaginea.

Dupa ce ochelarii sunt deja trecuti pe lista accesoriilor importante din aceasta vara, stilistii recomanda palariile. Acestea, fie ca sunt cu boruri mari sau nu, au atasate panglici viu colorate si cu siguranta nu sunt doar utile, ci si de efect.

Esarfa este si ea la moda in aceasta vara! Motivul este foarte simplu – poate fi prinsa lejer pe umeri, in serile mai racoroase, sau poate fi folosita pe plaja pentru a strange parul in stilul retro – la moda in acest sezon.

Si pentru ca vara se anunta una torida, stilistii Meli Melo sunt de parere ca unei impatimite de moda nu trebuie sa ii lipseasca nici un evantai pe masura! Accesoriu feminin de sute de ani, acesta contureaza, o data in plus, stilul retro!

Citește și:

Geanta oversized ramane si ea vedeta sezonului! Fie ca este folosita pentru shopping sau pentru plaja, aceasta in mod clar nu are cum sa nu existe in noua garderoba de vara a femeilor.

Nu exista o reteta de urmat cand vine vorba de accesorizare! Noi credem ca cel mai important este ca accesoriile sa fie alese in functie de stilul abordat! Pentru femeile feminine, romantice si delicate, pastelurile si imprimeurile florale vor face echipa buna in aceasta vara. Pentru cele nonconformiste si indrazneate - culorile tari si asimetriile sunt perfecte!”, a mai spus Oana Lazar.

Pentru a face fata cerintelor clientelor, Meli Melo va lansa, incepand cu 27 mai, o colectie noua special creata pentru vara. Inspirata din vacantele exotice in Hawaii, noua linie Honolulu aduce toate noile tendinte in accesorizare. De la ochelari si palarii cu stil, pana la esarfe, evantaie culorate si genti cu totul si cu totul deosebite. Nu lipsesc nici bijuteriile fantezie – coliere vesele, bratari deosebite si cerecei ce pot fura orice privire.

Citește și:

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.