Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Doamnelor, traiti o vara colorata!

Se spune ca ceasul este unul dintre cele mai importante accesorii ale unei femei. De aceea trebuie ales cu mare grija - trebuie sa se potriveasca cu personalitatea celei care il poarta, cu dimensiunile corpului dar si cu tinutele pe care le prefera.

Ceasul a incetat sa mai fie de ceva vreme un simplu obiect cu o intrebuintare foarte clara. A devenit o bijuterie care straluceste la mana doamnelor si care spune atat povestea timpului care trece cat si ce stil are persoana care il poarta.

Pentru ca stim cat de important este un ceas, ti-am pregatit o super promotie la ceasurile de dama!

Beneficiezi de pana la 22% reducere la ceasuri in culorile verii! Astfel, poti alege dintre zeci de modele ceasul cel mai potrivit pentru tine in vara asta. Ne-am gandit sa iti facem si cateva recomandari, ca sa iti fie mai simplu. Spre exemplu, acest ceas Hugo Boss este simplu, elegant, se potriveste foarte bine unei tinute lejera, de vara si are un discount care il aduce la un pret accesibil. Daca preferi tinutele sport sau colorate, recomandam ceasurile de la Casio, aflate la un pret mai mult decat accesibil. Insa daca eleganta si simplitatea sunt alaturi de tine zi de zi, ar straluci perfect pe mana ta un ceas Calvin Klein. Daca iti plac ceasurile colorate si cu pietricele, ti le recomandam pe cele Guess.

Stim ca iti este greu sa te hotarasti insa trebuie sa te anuntam ca promotia expira pe 22 august si cu cat trec zilele, cu atat stocurile se imputineaza asa ca iti recomandam sa plasezi comanda cat mai repede, pentru a fi vara asta in trend cu un super ceas!

Watchshop.ro este unul dintre cele mai de incredere site-uri de pe care va puteti achizitiona un ceas original 100%, la un pret foate bun. Iti pune o dispozitie o oferta diversificata – peste 40 de marci si 2500 de modele de ceasuri, toate ceasurile sunt noi si originale fiind vandute numai cu factura si certificat de garantie, ai posibilitatea de a proba ceasul inainte sa il achizitionezi, in showroom-ul WatchShop, livrarea este gratuita la comenzile de peste 250 de ron si ai garantia unui raspuns prompt din partea echipei de vanzari.


Kudika
21 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.