Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Nemuritorii jeansi

Daca avem cu totii ceva in comun, aceea este cu siguranta o pereche de jeansi. Iar daca simplitatea este cea mai inalta forma a sofisticarii, atunci jeansii sunt cu siguranta o dovada solida ca asa este.

Secolul XIX aduce o descoperire imensa pentru ceea ce avea sa insemne lumea modei un secol mai tarziu. Blugii cunosc popularitatea in anii 60. Atunci ei devin un simbol al miscarii hippie, al unui nou suflu care i-a adoptat ca pe o piesa „statement”. In anii 80 designerii sesizeaza potentialul pe care il au si urca perechea de jeans pe catwalk. Devin un produs high fashion si in timp apar brand-uri precum Levi Strauss, Lee Cooper sau Diesel care imbratiseaza cu totul conceptul de blug si il aduc pe buzele tuturor.

Blugii au fost in trend in mod constant, sub o forma sau alta. Evazati, cu franjuri, skinny, cu turul lasat ori cu paiete, lumea modei nu i-a lasat sa cada vreodata intr-un con de umbra. Sezonul actual nu face exceptie. In 2013 iubim blugii cu imprimeuri, fie ele florale, military, cu buline sau aztec. Iubim blugii care ni se potrivesc, care „pica bine” pe noi, fie ei boyfriend, conici sau skinny.

O pereche de blugi de dama a ajuns sa cunoasca nenumarate modele si influente, poate tocmai datorita tuturor contextelor in care se adapteaza perfect. Practici si modesti, dar cu o nota puternica de sex appeal si expresivitate, cum i-a caracterizat Yves Saint Laurent, ei se incadreaza incontestabil in topul preferintelor noastre vestimentare. De altfel persoane publice al caror orizont in lumea fashion-ului este netarmurit ca Beyonce, Jon Bon Jovi sau Cameron Diaz au declarat ca cel mai confortabil se simt intr-o pereche de jeansi.

Pe www.Zega.ro intalnesti cele mai de succes modele de blugi care se inscriu in randul preferintelor cumparatorilor si totodata al unor designeri extrem de apreciati. Colectia prezinta jeansi la preturi care nu pun probleme si dispune de un numar bogat de masuri pentru toti impatimitii de cumparaturi online!


Kudika
20 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.