Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Welcome to The Address Fashion Fair - 8 Februarie

Pentru ca suntem la al treilea Fashion Fair, si pentru ca a inceput sezonul cumparaturilor si al reducerilor, toate colectiile prezente la eveniment vor avea preturi greu de trecut cu vederea! Pentru ca sesiunea de shopping sa fie cat mai placuta, inarmati-va cu voie buna, inspiratie si creativitate!!!

Va asteptam sambata 8 februarie, incepand cu ora 12:00, la club The Address pentru prima editie din acest an a targului Welcome to The Address Fashion Fair.

Fashion Fair este un amalgam de arta imprimata in creatii vestimentare, accesorii efervescente si bun gust, atat la figurat cat si la propriu, deoarece nici dulciurile nu vor lipsi.

The Address, este un club/lounge cu o atmosfera vibranta perfecta pentru socializare, iar peste 40 de designeri romani isi vor expune creatiile de suflet. Fie ca sunt simple, casual, unicat, funky, handmade sau elegante, va vor cuceri inca de la primul contact vizual. Puteti profita de aceasta ocazie si pentru a achizitiona un cadou inedit pentru Valentine’s Day.

Deoarece un look nu poate fi complet fara un make-up si o coafura pe masura, specialistii nostri va vor dezvalui tendintele si secretele unei apariții impecabile.

Make-up artistul de serviciu este Gabriela Vasilescu, care va va indruma pasii catre machiajul perfect de Valentine's Day. De asemenea vor fi prezenti si cei de la Dorobanti 111 prin Costin Vamanu hair stilist.

Seara va continua cu o petrecere marca The Address, incepand cu ora 22:00 cu Freezy si MC Ryme, maestrii de ceremonii.

Style is a way to say who you, are wihout having to speak!



Kudika
5 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.