Setari Cookie-uri

Advertorial (P)SenseLimitedEdition - Tinute de exceptie pentru ocazii speciale

Care este secretul aurei misterioase pe care unele femei par sa o posede pentru a intoarce indiscret toate privirile? Un parfum bun... dar mai ales un croi impecabil si multa dantela in tonuri inchise pentru a sugera fara a dezvalui formele feminine, asa cum face trandafirul boboc atunci cand ne farmeca.

GALERIE FOTO

SENSE iti propune in noua colectie LIMITED EDITION, semnata de designerul Andreea Tincu, tinute extrem de elegante, casual si evening wear, realizate din materiale de exceptie. Negrul, rosul, dantela florala, mult voal si brocard sunt folosite cu un desavarsit simt al rafinamentului pentru a completa garderoba de sezon cu piese de o rara feminitate. Trandafirul pretios, cu petale senzuale de culoarea vinului, este tema acestui sezon, transpus ca imprimeu sau motiv ornamental.

Alura absolut contemporana a noului croi care flateaza orice silueta este sustinuta de materialele minunate pe care SENSE le propune pentru cocktail si evening wear. Cambrate usor, accentuand formele naturale si cu o lungime noua, imediat sub genunchi, noile propuneri SENSE convin oricarei siluete si varste. Le confera un spirit clasic, insa foarte tineresc, sobru, dar feminin prin alegerea materialelor.

„The little black dress”, expresie a elegantei care nu se demodeaza, este interpretata in acest sezon in versiunea sofisticata si senzuala cu maneci din voal transparent, potrivita pentru cocktail. Singurul ornament, o curea subtire aurie, completeaza tinuta de mare efect.

O versiune baroca, ultra sofisticata, este varianta cu trandafiri negri care, prin contrastul mat-lucios al materialului negru, confera multa pretiozitate tinutei. Silueta eleganta, foarte sinuoasa, cu un guler barca si un croi special, cambrat in stilul anilor 60, iti da un aer à la Audrey Hepburn. Poart-o cu un sirag de perle albe si cu o palarie eleganta. Rochia drapata cache-coeur cu aplicatii de dantela la maneci, inspirata de tinutele purtate in cluburile de Jazz ale anilor 40, convine femeilor cu forme carora le accentueaza feminitatea si le mascheaza micile defecte. Se poarta cu un singur accesoriu – un ruj rosu aprins pe buze sub o palarie cu voaleta. De mare efect in acest sezon sunt jachetele de seara a caror textura unica sugereaza brocartul si astrahanul de lux, caracter elegant care le face ideale in asocierea cu o rochie simpla sau cu bluza de matase transparenta cu fundita din colectie.


Must-have al oricarei garderobe elegante este tinuta integrala „all black” din dantela neagra, rochie plus jacheta. Dantela sofisticata este croita asemenea unui cardigan de lux pentru un maxim de confort si de lejeritate. Ideala oricarui eveniment care impune o eleganta sobra, asemenea dantelelor spaniole purtate in audientele de la Vatican, aceasta tinuta permite variatii multiple. Pentru un look clasic, poart-o cu perle albe sau cu bijuterii colorate din material pretios. Pentru un look sofisticat, adopta un sal flamenco imens cu trandafiri si franjuri. Jacheta de dantela se potriveste de minune cu o fusta plisata beige, extrem de feminina. Rochia foarte senzuala poate fi purtata cu jacheta foarte pretioasa a colectiei pentru o aparitie de mare clasa si lux.

Piesele SENSE must-have pentru momentele elegante ale sezonului, cocktail sau evening wear, sunt multitudinea de rochii foarte cambrate, sinuoase, realizate din materiale superbe ca dantela sau brocartul. Prin ornamentul lor floral, trandafiri in jocuri de textura, aceste piese aduc o nota de o rara distinctie, un lux aparte care sta sub semnul elegantei.

In acest sezon, poarta negru, rosu si bej cu auriu pentru un efect elegant garantat, dantela neagra pentru o aura misterioasa, brocart pentru o doza subtila de spirit baroc, si un parfum de trandafir negru cu imprimeul floral in tonuri stinse.

Rendez-vous in magazinele SENSE pentru a proba noua colectie LIMITED EDITION si online pe www.fashionsense.ro.

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.