Setari Cookie-uri

Imprimeuri: Tendinte

Tendintele modei nu mai sunt de mult timp curente unice, ci diverse si plurale in fiecare sezon. Acest fenomen se intampla si sezonul acesta, lucru care reiese din modelele pe care nu ai voie sa la ratezi: carourile ecosez, imprimeurile grafice, motivele sixties, florile.

Materialele


Lana


Mai mult ca niciodata, lana, mare doamna clasica a iernii se inscrire in tendinta cu culorile sale dintotdeauna: carbine, marin, ciocolatiu, verde. Puloverul XXL este marca anotimpului, mai pretios, din lana si casmir. Aceleasi materiale le regasim si la fusta, pantaloni, taioare si haine.

Blana

Naturala sau artficiala, blana nu bate in retragere! Important ramane faptul ca este prezenta in detalii subtile in colectii, cu o tendinta neta pentru total look, mai ales atunci cand vine vorba de vestele imperative sau de paltoane.

Lucios


Satin, matase, piele vopsita si materiale lacuite, tendinta lucioasa ca avea zile lungi si bune sezonul acesta. Il vei adopta cu mare placere in tuse discrete: o esarfa, o bluza, un bolero sau ca piesa principala de vestimentatie, cum ar fi rochie sau camasa.

Un articol de Ana Maria Tatu


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.