Setari Cookie-uri

10 piese must-have care nu se demodeaza niciodata

10 piese vestimentare mereu la moda, pe care trebuie sa le ai in garderoba

Cu fiecare sezon, moda se schimba. Raman desigur si trenduri din sezoanele anterioare. Unele se transforma, se reinventeaza. Altele dispar pur si simplu, pentru a reaparea peste ani. Exista o ciclitate a tendintelor. A ceea ceste la moda sau nu.

Si totusi, desi exista moda momentului, desi exista trenduri ce traseaza garderobele fiecarui sezon de primavara/vara sau toamna/iarna, exista si piese vestimentare peste care nu trec anii. Articole vestimentare –haine, incaltaminte, accesorii, bijuterii, genti – ce nu se demodeaza cu trecerea timpului. Acestea sunt piesele salvatoare, piese pe care orice femeie care se respecta trebuie sa le aiba in dressing.

1. Rochia neagra versatila – inspirata din Little black dress a lui Coco Chanel – poate fi o optiune perfecta si la birou, si la un eveniment – cocktail, petrecere – si de ocazie, dar si casual. Alege-o cu multa chibzuinta si investeste intr-una de calitate.

Citește și:

Rochie - 619,99 lei

2. Camasa alba, basic – genul de camasa cu taieturi mai degraba masculine – modelul acela croit drept, nici larg, nici cambrat, este perfecta atat la costum office cat si la jeans.

Camasa - 159,90 lei

3. Si daca tot am ajuns la jeans, ei bine, da, ca femeie ce se respecta, pe langa denimul de sezon cu rupturi si croiala boyfriend, e necesar sa ai in dulap si jeansii ideali siluetei tale. Pont: modelul clasic, drept, cu talia usor ridicata avantajeaza cam orice tipologie de corp.

Jeans - 139 lei

4. Si tot la capitolul pantaloni, o pereche de pantaloni la dunga, croiti drept, pana sub glezna, va fi mereu o varianta chic, indiferent de sezon.

Pantaloni - 199,90 lei

5. Ajungem in partea de sus si vorbim despre sacou sau blazer. Un model cu croiala dreapta ori cambrata, din tweed – stofa de lana – sau dintr-un material de calitate, cu guler si rever iti poate scoate outfit-ul din anonimat. Fie ca este casual, office sau elegant.

Citește și:

Sacou - 139,90 lei

6. Si pentru ca vorbim despre eleganta, adaugam pe lista must-have-urilor si fusta conica neagra. Sau fusta-creion. Cum vrei sa-i zici. Important e sa fie pana la genunchi sau imediat sub, cu un mic slit la spate, si neagra. Clasic si elegant. Si mereu la moda!

Fusta conica - 419,99 lei

7. De la elegant, sarim la Punk-Rock. Si mai exact la geaca din piele. O jacheta clasica din piele – in cazul acesta Biker style – va fi mereu chic. Asa ca nu te zgarci si alege ceva de calitate!

Geaca din piele - 1190 lei

8. Pantofii cu toc, clasici, de tipul stiletto, vor fi mereu la moda, fie ca e vara sau iarna, fie ca se poarta platformele sau tocurile patrate. Asa ca, alege un model din piele, cu calapod prietenos, intr-un ton “evergreen” – nude sau negru.

Stiletto - 189,99 lei

9. La capitolul accesorii, ai mereu nevoie de o geanta de mana ladylike. Un model clasic, din piele, intr-o nuanta la fel de “clasica” – negru sau maro.

Citește și:

Geanta - 269 lei

10. Trecem linia fina dintre accesorii si bijuterii, si ne oprim la ceas. Ceasul este accesoriul ce nu se demodeaza niciodata. Cu atat mai mult un model cu curea din piele ori metalica, fara prea multe “artificii” decorative.

Ceas - 429,90 lei

foto prima pagina: pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.