Setari Cookie-uri

Trend alert: Botinele de vara

Odata cu trecerea inghetului si a frigului ne-am despartit cu greu de cizmele lungi si botinele elegante, impingandu-le intr-un loc mai intunecat si uitat pentru a face loc vestitelor sandalute si dragalasilor papucei.

Botine cu platforma: Aldo, DSquared2, Mango, Prada.
Botine cu imprimeuri: animal print (Alexander Wang, Blumarine), imprimeuri florale (Roberto Cavalli, Jimmy Choo, Oscar de la Renta).
Botine din piele, grilate: Yves Saint Laurent.

Propunere: botine decupate Il Passo, pret 549 lei.

Sfaturi pentru o tinuta perfecta:

1. Daca nu poti merge pe botine cu tocul de 12 sau chiar 14 centimetri, nu te ambitiona sa le porti. Vei afisa un mers destul de leganat si nesigur, lipsit de eleganta. Opteaza pentru un toc mai mic, insa care iti ofera garantia unui mers frumos, gratios si feminin.

2. Botinele in culori neutre (gri, crem, bej, alb fildes) pot fi purtate cu ciorapi colorati sau mati pentru o pata de culoare.

3. Daca iti place sa experimentezi, pe langa botine, poarta ciorapi scurti din bumbac cu floricele sau volanase. Le poti asorta la o pereche de pantaloni scurti de blugi, o bluza larga, o vesta casual si un colier lung dat de mai multe ori in jurul gatului.

4. Nu purta botine cu franjuri la o rochie din matase sau din oricare alt material elegant.

5. Daca ai gleznele groase nu este indicat sa porti botine deoarece acestea iti vor accentua si mai mult picioarele.

6. Indrazneste sa experimentezi: achizitioneaza-ti botine in culori aprinse si combina-le cu haine in culori puternice pentru o tinuta plina de curaj. Iata cateva idei: rosu – maro, rosu – verde, albastru – verde, albastru – violet, albastru – portocaliu, galben – verde, galben – portocaliu.

Un articol de Amelia C

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.