Setari Cookie-uri

Trend alert: rochia cu un umar gol

Asimetriile s-au impus ca un trend de baza pentru rochiile acestui sezon. Elegante, ultra feminine, rochiile cu un umar gol sunt nelipsite de pe podiumul de moda. Daca pana acum acestea se purtau doar seara, la petreceri fastuoase, noutatea in materie de stil o reprezinta adaptarea acestora in tinuta de zi.

Diafana si senzuala, acest tip de rochie ofera un aer foarte sexy, subliniind calitatile feminine. Pentru ocazii speciale cele mai potrivite sunt rochiile lungi, pana in pamant. Confera monumentalitate, eleganta si rafinament. De obicei o astfel de rochie nu necesita foarte multe accesorii. In special daca materialul din care este realizata are anumite insertii pretioase. In functie de model, o bratara fina sau o pereche de cercei lungi si un plic, pot completa tinuta fara sa incarce.

Asadar, detaliile pot transforma o rochie intr-o adevarata piesa de rezistenta. Un umar gol, sau intrevazut din faldurile transparente ale rochiei ofera o imagine senzuala, deosebit de sexy. Orice model este permis, atata vreme cat avantajeaza silueta. Daca va doriti o aparitie de exceptie, puteti opta pentru o rochie cu un umar gol, lunga pana in pamant cu o crapatura indrazneata. Cu siguranta veti fi in centrul atentiei toata seara.

Un articol Cristina C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.