Setari Cookie-uri

Rochii romantice in pas cu vara

Ce poate fi mai sexy si feminin vara, decat o rochie vaporoasa care confera nu doar un look in tendinte, ci si lejeritate si o imagine incantatoare.


In functie de preferinte, te poti juca cu texturile si cu suprapunerile, alegand din modelele variate unul potrivit siluetei tale. Prin suprapunerea de materiale asimetriile pot ascunde forme ale corpului mai proeminente.

Propunere, rochie multi print J by Jasper Conran, pret 470 lei, disponibila in magazinele Debenhams.

Rochiile mini evidentiaza picioarele, conferind romantism dar si o nota sexy, seducatoare. Daca esti o fire indrazneata si vrei sa iti etalezi silueta, opteaza pentru un model mulat si o centura in talie. Totusi, pentru a nu cadea in extrema vulgaritatii, evita sa-ti subliniezi bustul printr-un decoletu provocator. De aseamenea opteaza fie pentru culori deschise, un alb imculat sau alege nuante intense inchise: verde, turcoaz sau albastru.

Modelele clasice, cu decolteu la baza gatului sunt considerate chiar mai sexy si totodata elegante. Accesoriile ideale pentru rochia mini sunt incaltarile cu toc inalt, o geanta tip plic si accesorii supradimensionate, nu foarte numeroase.

Un articol Cristina C.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.