Setari Cookie-uri

Trend alert: incaltamintea comoda

Tendintele ofera intotdeauna optiuni variate in materie de incaltaminte. Daca in prezentarile couture, marii designeri ne surprind cu pantofi deosebit de inalti si tocuri sculpturale care transforma incaltamintea intr-o adevarata opera de arta, pentru sezonul estival se promoveaza incaltamintea comoda.

Pentru tinutele casual, asorteaza sandalelor accesorii inspirate din stilul rock. Tintele, pielea si capsele stralucitoare se potrivesc foarte bine cu incaltamintea transparenta. Pentru un look complet in tendinte, poarta si o poseta in acelasi stil. Nu uita de ochelarii de soare oversize.

De cateva sezoane si pantofii de inspiratie masculina au devenit un trend indragit. Sireturile, designul clasic si bineinteles, talpa joasa sunt principalele caracteristici ale acestora. Insa, incaltamintea de vara capata un plus de eleganta si feminitate datorita decupajelor.

Propunere, sandale albastre fara toc, pret 259 lei, de la Aldo.

Inspirate din sandalele tip gladiator in voga vara asta, sunt la fel de comode si ofera in plus un aspect extravagant, datorita culorii intense. Siretul ofera stabilitate pe picior si cataramele subliniaza glezna. Se asorteaza foarte bine la blugi si reprezinta alternativa perfecta pentru momentele in care iti doresti o tinuta casual in tendinte, fara tocuri.

Un articol Cristina C.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.