Setari Cookie-uri

Galerie foto: Fashiontv Summer Festival seara I

Cel mai glamouros eveniment al verii, Fashiontv Summer Festival aflat la editia cu numarul zece si desfasurat la Grand Hotel Rex din Mamaia, a debutat cu show-ul lui Catalin Botezatu - ,,Boxing,, - Asa cum si-a obisnuit publicul, Botezatu a realizat cate o colectie de lenjerie intima pentru fiecare editie a Fashiontv Summer Festival. In acest an, el a trasformat podiumul intr-un veritabil ring de box. Cei mai titrati manechini ai momentului au defilat pe catwalk in cele mai noi creatii ale designerului in tonul unei coregrafii speciale, ce a mimat un meci de box veritabil. Colectia a emanat masculinitate si putere. Ionut Iftimoaie a fost invitatul surpriza si a defilat alaturi de manechinii profesionisti.

Colectia numara 16 rochii, extrem de feminine, realizate din matase naturala si dantela, in culori uni.

BSB a prezentat colectia toamna –iarna 2010-2011 – un mixaj de piese vestimentare din material precum jeansul, tricotaje, blana si fas. Pentru inceputul zilei, BSB propune jachete din piele tip aviator, blana si animal prints, camasi din lana si bumbac, cardigane supradimensionate.

Pentru dupa-amiezele reci, peste rochiile elegante se suprapun pulovere calduroase iar pantalonii sunt din piele si exprima o atitudine rock. Imaginea BSB, Seraina Kazamia-Castigatoarea Next Top Model Grecia 2010, a iesit pe podium la finalul prezentarii.

Manechinele colectiei Princess by Ana Radu, au defilat pe muzica Elenei Gheorghe. Tema colectiei a fost - romantismul- piese gen body, corsete, fuste conice si rochii lungi, realizate din matase pe elastan, voaluri si organza accesorizate cu pietre Swarovski.

A urmat decernarea premilor – iar castigatoarele au fost : Miss Mangalia- Sandra Pristavu, Miss Saturn- Sandra Ciubotariu, Miss Venus- Alina Ceosan, Miss Cap Aurora- Sorina Brumariu, Miss Jupiter- Oana
Bibie, Miss Neptun- Andra Spanu, Miss Olimp- Laura Tenovici, Miss Costinesti- Madalina Pamfilie, Miss Eforie Sud- Ana Ciritel, Miss Eforie Nord- Alexandra Andrioaia, Miss Navodari- Ruxandra Paun, Miss Constanta- Denisa Parlea, Miss Mamaia si Belgravo- Georgiana Potarniche, Miss Turism- Oana Marica, iar premiul cel mare Miss Litoral, a fost oferit de celebrul cantaret Michael Bolton, frumoasei Oana Durubanu.

Seara a continuat cu faimoasa petrecere Fashiontv, din incinta hotelului Rex de la Biavati Beach Club.

Machiajul modelelor a fost asigurat de ,,Il Makiage’’ si ,,Beauty & Fair Group’’, iar coafura de catre ,,Salerm Cosmetics’’ si salonul ,,Vogue Style’’.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.