Setari Cookie-uri

Miturile modei: reguli de urmat?

Tendintele ne influenteaza foarte mult stilul ales in vestimentatie. Marile case de moda lanseaza colectii, celebritatile dicteaza anumite stiluri, alegerile lor devenind astfel modele de urmat.

Tendintele ne influenteaza foarte mult stilul ales in vestimentatie. Marile case de moda lanseaza colectii, celebritatile dicteaza anumite stiluri, alegerile lor devenind astfel modele de urmat. Aspectul fizic a devenit foarte important si de aceea, pentru a crea o impresie cat mai buna, cand ne imbracam trebuie sa mai tinem cont si de alte mituri perpetuate de-alungul timpului. Cam greu, nu-i asa?

Moda nu se rezuma intotdeauna la reguli prestabilite si simetrie, dimpotriva, inseamna libertate, incredere in propriile alegeri si dorinta de a experimenta. Asadar, sa vedem cat sunt de adevarate cele mai cunoscute mituri ale modei:

1. Geanta trebuie asortata intotdeauna cu incaltamintea

Stilurile se reinventeaza continuu, la fel si si trendurile. Daca in urma cu cativa ani era obligatoriu sa potrivesti culoarea gentii cu cea a pantofilor, in prezent acest obicei a ajuns un contraexemplu. Pantofii si geanta trebuie sa fie in armonie cu intreaga tinuta. De exemplu, poti asorta geanta la rochie, sacou ori pantaloni. Sau, asorteaza o bluza inflorata cu sandale in acelasi ton. Nu-ti impune anumite reguli!

Inspira-te din stilul vedetelor de la Hollywood care sunt apreciate pentru alegerile nonconformite. Beyonce, Sarah Jessica Parker sau Kate Moss sunt doar cateva dintre celebritatile devenite fashion icon care nu tin cont de reguli la capitolul vestimentatie.

2. Nu se poarta haine stridente in timpul zilei

Ziua nu se poarta paietele extravagante, machiajul tipator si tinutele exagerat de sexy. Insa, daca esti adepta unui stil nonconformist si iti place sa experimentezi, opteaza pentru rochii colorate si croieli cat mai moderne. Hainele vorbesc despre tine, transmitandu-le celorlalti indicii despre personalitatea ta. Dintr-o combinatie de culori puternice si texturi distincte, poate rezulta o tinuta surprinzatoare.

3. Dupa o anumita varsta, femeile ar trebui sa renunte la fusta mini

Frumusetea nu are varsta, la fel si picioarele fine, ingrijite. Fiecare isi impune un anumit stil de vestimentatie, caracteristic personalitatii. Evident, odata cu inaintarea in varsta si lungime fustei incepe sa castige cativa centimetrii, insa atat timp cat sunt respectate regulile decentei, fusta scurta ramane un atuu pentru orice femeie care vrea sa arate bine.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.