Setari Cookie-uri

Miturile modei: reguli de urmat?

Tendintele ne influenteaza foarte mult stilul ales in vestimentatie. Marile case de moda lanseaza colectii, celebritatile dicteaza anumite stiluri, alegerile lor devenind astfel modele de urmat.

4. Trebuie sa cumpar orice e in tendinte pentru a fi la moda

Daca intr-adevar ti se potriveste o anumita piesa vestimentara in tendinte, cumpara-o fara sa mai stai pe ganduri. Insa, daca iti doresti o anumita haina doar pentru ca se poarta, dar stii ca o vei imbraca doar o data, sau de doua ori, renunta. Daca anul acesta se poarta rosul si tu nu agreezi aceasta culoare, nu trebuie sa te conformezi doar pentru a fi in tendinte. In primul rand trebuie sa te simti bine.

Poarta un singur accesoriu colorat, o curea sau o geanta rosie care te va scoate din anonimat. Nu te lasa influentata de mirajul modei sau de parerile celor din jur; tu esti singura care decide ce te avantajeaza.

5. Nu combina niciodata 3 culori puternice intr-o tinuta

Daca esti o fire nonconformista si adori hainele colorate, fara-ndoiala tinutele tale nu trebuie sa se supuna acestui mit. Stilul oricarei persoane se reflecta in propria personalitate. Totusi, daca esti adepta tinutelor colorate, poarta accesorii cat mai putine.

6. Negrul te scoate intotdeauna din incurcatura


Intr-adevar, cand esti in pana de inspiratie si te grabesti, o rochita neagra sau un taior iti creeaza un look elegant, fara prea mult efort. Insa, o tinuta all black nu este intotdeauna cea mai buna alegere. In special daca te pregatesti pentru prima intalnire si iti doresti sa creezi o impresie placuta. Un pantof colorat, o brosa inflorata sau o geanta haioasa, iti vor inveseli garantat aspectul.

Un articol Cristina C.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.