Setari Cookie-uri

Trendurile vedeta ale acestei veri

Chiar daca vara se apropie de sfarsit, o parte din tendintele care au dominat podiumurile dar si moda strazii, par sa ne urmeze si in sezonul viitor.

Chiar daca vara se apropie de sfarsit, o parte din tendintele care au dominat podiumurile dar si moda strazii, par sa ne urmeze si in sezonul viitor. Din varietatea de stiluri, am ales trendurile vedeta ale acestei veri:

Stilul western

Cu o usoara influenta rock, stilul western se potriveste foarte bine zilelor senine de vacanta, deoarece transmite un aer de lejeritate, dar si un strop de sex-appeal. Caracterizat de naturalete si feminitate, s-a integrat foarte bine in moda acestei veri. Deosebit de versatil, include combinatii de piele intoarsa cu denim, veste trendy, camasi inflorate legate in talie sau pantaloni suflecati. Franjurii reprezinta elementul definitoriu al stilului western. Aplicati pe genti, curele sau incaltaminte, confera o imagine indrazneata in tendinte. Accesoriile lucrate manual intregesc de asemenea un look western original.

Paul&Joe, Ralph Lauren, D&G, au inclus in colectia promavara-vara 2010 piese vestimentare deosebite in nuante naturale, apropiate de cromatica pamantului. Denimul prespalat, curelele din piele si decupajele sunt doar cateva dintre elementele moderne care se imbina perfect cu cele clasice ale stilului western.

Daca te incanta provocarea acestui stil rupt paraca din vestul salbatic, iti propunem un accesoriu potrivit: geanta maro cu franjuri de la Mango.

Volanele

Una dintre tendintele dominate ale acestei veri o reprezinta volanele. Romantice, supradimensionate sau asimetrie innobileaza orice piesa vestimentara. Volanele ofera extravaganta si eleganta unei rochii clasice; aplicate pe maneci sau pe guler transforma un top simplu intr-o adevarata piesa de rezistenta. Aspectul acestora este tot mai fermecator gratie materialelor utilizate. Daca initial au fost confectionate din texturi fine precum tul, organza sau matase, in prezent se utilizeaza si materiale mai rigide, precum denimul. Acesta confera volanelor un aspect nou, sofisticat, datorita consistentei sale.

Stella McCartney, D&G,Just Cavalli, sunt doar o parte dintre casele de moda prestigioase care au inclus volanele in coectiile dedicate acestei veri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.