Setari Cookie-uri

Trendurile vedeta ale acestei veri

Chiar daca vara se apropie de sfarsit, o parte din tendintele care au dominat podiumurile dar si moda strazii, par sa ne urmeze si in sezonul viitor.

Avem si o propunere in tendinte: rochie din jeans de la Red Herrin, pret 220 lei, disponibila in magazinele Debenhams.

Rochiile

Rochia este o piesa vestimentara care nu poate lipsi din sezonul estival. Gratie diversitatii de modele, se potriveste oricarui tip de silueta. Noutatea o reprezinta rochiile cu taieturi indraznete, asimetrice sau drapate, accesorizate cu structuri cat mai originale. Printurile banale sunt inlocuite de creatii tot mai originale, detalii semnificative care transforma o rochie simpla intr-o tinuta spectaculoasa.

Rochia este simbolul feminitatii, ideala pentru orice ocazie. Cu accesorii de efect se poate reinventa, adaptand-se cu usurinta.

Sandalele cu platforma

Prezente de cateva sezoane pe podium, sandalele cu platforma au intrat rapid in topul preferintelor noastre. Desi au un aspect deosebit, uneori extravagant se asorteaza foarte usor in vestimentatie. La o tinuta chic-casual, compusa din pantaloni scurti si un top elegant, sandalele inalte ofera un farmec deosebit si un mers pe masura.

O noutate de stil o reprezinta platformele cu imprimeuri colorate, cat mai inedite si platformele cu aplicatii metalice. Confera un aspect uimitor,fiind cea mai potrivita alegere pentru o petrecere sofisticata.

Propunere: platforme portocalii din piele intoarsa de la Mango.

Un articol Cristina C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.