Setari Cookie-uri

5 genti in pas cu moda

Geanta este un accesoriu nelipsit din garderoba oricarei femei. Ca si incaltamintea, o poseta bine aleasa iti defineste tinuta, asigurand un plus de farmec si eleganta.

doar petrecerilor elegante, acestea se asorteaza acum si la tinutele din timpul zilei. Trebuie sa tinem cont doar de model, dimensiune si textura. Plicurile de seara sunt confectionate din materiale pretioase, metalice, cat mai opulente.

Pentru tinutele de zi, geanta tip plic se regaseste de asemenea intr-o varietate de culori si marimi, insa confectionata din materiale mai putin pretioase, mate. Fie ca optezi pentru un plic din material textil imprimat, sau pentru unul din piele, decorat cu tinte rock, nu ocoli acest accesoriu minunat. O geanta bine aleasa adauga un plus de personalitate oricarei tinute.

Propunere: gentuta plic aurie Woven Clutch de la Accesorize, pret 165 lei.

5. Casual, stil postas

Gentile casual, stil postas sunt deosebit de practice datorita designului special. Acestea sunt prevazute fie cu un lant lung, fie cu o bareta subtire, confectionata de obicei din acelasi material. Modelele de vara ies in relief prin culori aprinse, capse, franjuri sau flori aplicate. Avantajul acestora este ca sunt de dimensiuni medii si se asorteaza foarte usor cu orice tip de incaltaminte.

Propunere: geanta Dimitroff cu aspect vintage de la Aldo, pret 199 lei.

Un articol Cristina C.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.