Setari Cookie-uri

Trend alert: culorile neon

Vara se apropie de sfarsit, insa lasa in urma ei o explozie de culori, nuante electrizante intalnite la orice pas. Culorile neon au coborat de pe podiumurile internationale si au invadat strazile.

Cea mai simpla rochie, iese in evidenta printr-un accesoriu colorat, pantofi sau o poseta neon nonconformista. O rochie neagra cuminte poate fi scoasa din anonimat daca o porti impreuna cu o pereche de dressuri tip colant colorate. Iti mai lipseste un accesoriu de par la fel de intens si esti gata de party. La o astfel de tinuta, ar fi potrivit un machiaj cat mai natural pentru a nu cadea in extrema cealalta. De asemenea, cand porti haine in culori aprinse , evita alte acesorii voluminoase. Un singur accesoriu de efect e de ajuns pentru a completa look-ul.

La mare cautare sunt si pantofii in culori neon. Acestia pot fi asortati atat la o tinuta uni, cat si la una monocroma, conferind un plus de personalitate. In plus, acest trend a fost atat de indragit, incat se pare ca va fi la moda si in sezonul viitor.

Propunere: pantofi albastri din piele intoarsa de la Aldo, pret 449 lei.

Un articol Cristina C.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.