Setari Cookie-uri

10 greseli in moda

Nimic nu-ti poate strica mai mult infatisarea decat imbracamintea nepotrivita. Afla care sunt cele mai intalnite 10 greseli in moda si cum pot fi evitate.

Nimic nu-ti poate strica mai mult infatisarea decat imbracamintea nepotrivita. Afla care sunt cele mai intalnite 10 greseli in moda si cum pot fi evitate.

Greseala numarul 1. in moda: sa porti culorile gresite



Pentru a arata cat mai bine alege culori care sa fie complementare cu nuanta tenului tau. Daca vei purta culorile gresite vei parea palida, iar ridurile iti vor iesi in evidenta. Pe de alta parte culorile potrivite te vor face sa arati mai energica si plina de sanatate.

Greseala numarul 2. in moda: prea mult machiaj



Prea mult machiaj creeaza o infatisare agresiva si adanceste liniile. Incearca sa ai un machiaj usor pentru zi si unul putin mai inchis pentru seara. Daca nu stapanesti bine tehnicile de aplicare a machiajului, consulta un profesionist.

Greseala numarul 3. in moda: imbracaminte care nu-ti vine bine



Multe femei nu-si dau seama ca daca poarta haine prea mulate acestea le pun in evidenta si defectele. Cumpara hainele in functie de cum iti vin si nu in functie de masura.

Greseala numarul 4. in moda: pasta de unghii crapata



Ideea folosirii ojei este sa-ti faca unghiile sa arate mai bine dar, daca este crapata, da impresia unei igiene neglijente.

Greseala numarul 5. in moda: o coafura de moda veche sau un par neingrijit



Coafura ta creeaza o prima impresie. In functie de aceasta oamenii fac presupuneri in legatura cu nivelul tau de educatie, statut, varsta, si asa mai departe. Asta nu inseamna ca au dreptate � aceste presupuneri sunt instinctive. Ai grija sa nu ti se intample si tie. Viziteaza-ti stilistul in mod regulat. Daca acesta a ramas intepenit in propriile tipicuri si te tunde mereu la fel, poti apela oricand la altcineva.

Greseala numarul 6. in moda: pantofi nepotriviti



Ai grija de pantofii tai pentru ca ei trebuie sa se asorteze cu infatisarea. Ai grija sa se asorteze si cu restul hainelor.

Greseala numarul 7. in moda: radacini nevopsite



Daca te vopsesti, ai grija sa o faci in mod regulat. Nimic nu atrage mai mult atentia decat radacinile de alta culoare fata de restul parului.

Greseala numarul 8. in moda: sutiene si bretele de sutien vizibile



Atunci cand porti bluze fara maneci ai grija sa porti un sutien comod. Nu purta sutiene care sunt prea stramte sau nu stau bine.

Greseala numarul 9. in moda: dresuri nepotrivite



Asorteaza-ti dresul cu pantofii, pantalonii sau fusta.

Greseala numarul 10. in moda: haine nepotrivite



Evita hainele tipatoare la locul de munca (cu exceptia cazului cand lucrezi intr-un domeniu creativ). Nu purta fuste scurte (cu peste 10 centimetrii deasupra genunchiului), bluze fara maneci, decolteuri adanci, tocuri inalte, prea multe bijuterii, fuste sau pantaloni de piele, sau orice altceva care sa bata la ochi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2005
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.