Setari Cookie-uri

Descopera care sunt culorile toamnei 2010

Odata cu incheierea sezonului estival spunem adio soarelui calduros si vacantelor la malul marii. Insa, conform noilor tendinte, vom pastra in garderoba o parte din prospetimea si stralucirea verii.

Este o culoare puternica, plina de enrgie si vitalitate. Greu de trecut cu vederea, lumineaza intreaga tinuta, conferind voiosie si un aer fresh. Acesta poate reprezenta pata de culoare intr-o tinuta uni all black sau violet. In acest sezon sunt in voga paltoanele galben mustar, pantalonii sau rochitele. De asemenea, dresurile colorate inveselesc orice rochie neagra simpla. Nici accesoriile nu sunt de ignorant. Sunt recomandate cele supradimensionate, pentru un efect vizual deosebit: brosele din material textile sau bentitele. Colectiile Miu Miu si Versace au sugerat extravaganta si stralucire, utilizand galbenul intens in realizarea tinutelor.

A model wears a creation by designer Marc Jacobs for Louis Vuitton Fall-Winter 2010/2011 Ready-to-Wear collection show held at the Cour Carre du Louvre in Paris, France on March 10, 2010. Photo by Thierry Orban/ABACAPRESS.COM 5. Tonuri de verde

Verdele este nelipsit din tendintele oricarui sezon. Odata cu venirea toamnei, acesta capata accente reci, in ton cu noul anotimp. In tinutele de inspiratie militara, verdele se remarca printr-o paleta cromatica restransa precum: kaki, smarald, gri-verzui. In functie de intensitatea sa, verdele este des intalnit in tinute casual, sport, dar si tinute elegante, pretentioase.

Balenciaga, Burberry, Michael Kors, Marc Jacobs, se numara printre designerii care au promovat verdele in colectiile sezonului toamna-iarna 2010.

Un articol Cristina C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.