Setari Cookie-uri

Accesoriile din perioada rece

Toamna si-a spus cuvantul mult mai repede decat ne asteptam, obligandu-ne sa facem loc in garderoba pentru hainele necesare pentru sezonul rece. Asadar, lasand deoparte rochitele cu imprimeuri jucause, sandalutele cu bretele subtiri, jeansii scurti si fustitele cat mai scurte, renuntam fara sa vrem si la anumite accesorii care ne-au insotit intreaga vara: papucii si costumul de plaja, ochelarii de soare sau palariile.

Parul este extrem de sensibil in perioada rece si de aceea are nevoie de multa atentie. Pe langa balsam si masca de par este nevoie si de alte tratamente. Un alt mod de a-ti proteja parul de factorii externi (ploaie, vant puternic, ninsoare) il reprezinta accesoriile pentru par.

Pentru sezonul rece, alege sa porti caciuli cat mai ciudate, in nuante puternice, palarii (din materiale groase), sepci, panglici sau cordelute late.

5. Fularul si manusile

Unul dintre cele mai importante accesorii ale sezonului rece este reprezentat de duo-ul fular-manusi. Odata cu instalarea vremei capricioase din mohorata toamna, aceste obiecte devin obligatorii pentru fiecare, neputand sa plecam din casa fara a le lua dupa noi.

Poti purta fular si manusi in aceeasi culoare sau cu acelasi model sau, daca esti o persoana indrazneata in ceea ce priveste stilul vestimentar, alege culori cat mai puternice si modele cat mai diferite.

Un articol de Amelia C


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.