Setari Cookie-uri

(P)Alegerea ideala: bijuterii din sticla de murano

Noua colectie de bijuterii Millefiori cocheteaza cu modernitatea formelor, cu cromatica inedita, dar şi cu eleganta clasica. Si nu e femeie care sa nu aprecieze aceste lucruri. In colectia Millefiori zeci de perle isi dezvaluie frumusetea: perle presarate cu cristale de zahar, perle ghem cu firul de sticla infasurat cu migala, perle rococo bogate in straluciri de aur, perle cu flori mestesugite din sticla, perle sommerso cu sclipiri de aventurina, perle nuvola, perle suflate, perle innobilate cu foita pretioasa.

Noua colectie de bijuterii Millefiori cocheteaza cu modernitatea formelor, cu cromatica inedita, dar şi cu eleganta clasica. Si nu e femeie care sa nu aprecieze aceste lucruri. In colectia Millefiori zeci de perle isi dezvaluie frumusetea: perle presarate cu cristale de zahar, perle ghem cu firul de sticla infasurat cu migala, perle rococo bogate in straluciri de aur, perle cu flori mestesugite din sticla, perle sommerso cu sclipiri de aventurina, perle nuvola, perle suflate, perle innobilate cu foita pretioasa. Doar la Emurano

Set Dulcineea. Delicioasele bobite de Murano imbracate parca in “cristale de zahar” dau nastere unor fascinante jocuri de culoare si lumina. Il poti avea la doar 100 de lei de la emurano.
Kudika
10 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.