Setari Cookie-uri

Ce rochii purtam toamna asta?

Culoarea primeaza si in sezonul acesta, adaugand rochiilor de toamna un plus de farmec si veselie. Chiar daca ne asteapta zile reci, rochia ramane piesa vestimentara de baza si in acest sezon.




3.
In stil retro

Si in sezonul rece rochiile vaporoase in stil retro au invadat podiumurile internationale. Gucci, Zac Posen, Louis Vuitton, Prada si Chloe propun pentru aceasta toamna rochii inspirate din moda anilor ‘50-‘70, caracterizate de fluiditate, croieli asimetrice si nuante calde. Elegante, pretabile mai ales pentru seara, rochiile sunt confectionate din satin, matase si se remarca indeosebi prin aspectul lucios-metalizat. Mai multe imagini aici.

Chiar si rochiile de cocktail pot fi adaptate in tinuta de zi. Se pot purta cu un sacou din bumbac fin sau o jacheta casual, ochelari retro foarte mari si centuri late care sa contureze talia. Pentru un look mai relaxat alege o rochie retro colorata sau cu un imprimeu haios pe care o poti asorta cu un cardigan uni.

Propunere: rochie eleganta, cu umerii goi stil lalea, disponibila in magazinele New Yorker; pret 109 lei.

4. Simple, combinate cu accesorii vii

Mizeaza pe originalitate si poarta rochii simple intr-o singura nuanta. Confera culoare tinutei prin accesorii desosebite: coliere suprapuse, inele cu piatra supradimensionata, curele din lac. Pentru acest sezon, catifeaua este materialul vedeta. Deoarece este o tesatura pretioasa se potriveste tinutelor de seara. Catifeaua va conferi oricarei rochii simple un aer sofisticat, aristocratic; poze aici.

De asemenea, rochiile din denim se pastreaza in tendinte. Confectionate dintr-un material permanent la moda, se adapteaza cu succes la orice tinuta. Profita de ultimele zile insorite de toamna si combina rochiile simple cu dresuri groase, saluri si accesorii cat mai vesele.

Un articol Cristina C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.