Setari Cookie-uri

Cum se poarta stilul androgin

Derivat din moda masculina, stilul androgin confera siguranta si senzualitate reprezentantelor sexului frumos. Combina armonios contrastul dintre croiala rigida si formele feminine si emana un look modern insotit de eleganta.

NEW YORK - FEBRUARY 17: A model walks the runway at the Michael Kors Fall 2010 Fashion Show during Mercedes-Benz Fashion Week at The Tent at Bryant Park on February 17, 2010 in New York, New York. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for IMG) Poti incerca si un look androgin mai relaxat sau sexy, daca nu esti adepta unui stil masculin rigid. Combina o bluza larga uni ori o camasa cu decolteu adanc cu o fusta sau pantaloni cu talie inalta. Subliniaza trasaturile feminine, evitand hainele foarte largi in favoarea unora cambrate, sau accentuaza-ti formele purtand curele subtiri in talie sau pe solduri. Combina hainele largi cu piese vestimentare subtiri, cu detalii florale sau funde supradimensionate. Aplica pe reverul sacoului accesorii metalizate sau confectionate din materiale textile fine. Vestele din piele sau din stofa subtire se asorteaza atat la rochii, dar si la camasi masculine sau maiouri.

Stilul androgin se poate completa si printr-o coafura rebela. Nu trebuie sa optezi in mod special pentru o tunsoare baieteasca nonconformista pentru a te incadra in tendinte. Insa renunta la bucle romantice si coafuri foarte stilizate. Parul drept, usor ciufulit lasat liber sau prins intr-o coada de cal inalta iti poate conferi o imagine indrazneata cu atitudine.

Un articol Cristina C.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.