Setari Cookie-uri

Pune accent pe accesorii

Accesoriile sunt parti necesare si importante ale unei tinute si nu ar trebui sa lipseasca din outfit-ul unei femei indiferent de stilul vestimentar al acesteia. Ele reusesc de foarte multe ori sa transforme o tinuta simpla intr-una plina de farmec, punand mare accent pe eleganta, bun gust si rafinament.

Imagini aici: Sarah Jessica Parker si Paula Patton .

4. Colierul cu mai multe lanturi

Acesta este un accesoriu foarte sexy si se potriveste oricarei femei, indiferent de inaltime sau greutate. Colierul cu mai multe lanturi evidentiaza linia corpului, in special zona bustului.

Purtati un maiou casual, o vesta din denim, cu pantaloni sau jeans si pantofi peep toe. Accesorizati cu un colier lung si o poseta.

Imagine: Blake Lively .

5. Poseta plic

O tendinta extrem de populara o reprezinta acest tip de poseta. Poate fi gasita in numeroase culori, dimensiuni, forme si materiale. Poseta plic poate fi purtata in mana, tinuta sub brat sau pe umar (daca are lant).

Pentru femeile mignone este potrivita o poseta de dimensiuni mici. Daca esti scunda si optezi pentru o poseta de dimensiuni mari, risti sa pari si mai micuta.

6. Esarfele

Pentru perioada rece esarfele devin un strict necesar. Indiferent de vestimentatie, acest tip de accesorii reusesc sa se integreze intr-o tinuta, trasformand-o complet.

Ele pot fi gasite in diferite culori, dimensiuni, forme si texturi. Pentru o tinuta eleganta, alege o esarfa delicata, din matase sau satin cu imprimeuri.

Persoanele nonconformiste pot incerca esarfele cu imprimeuri sau foarte mari. In acest sezon sunt la mare cautare esarfele cu animal print sau cele care ajung pana in pamant. Va puteti inspira din tinutele lui Kim Kardashian si Victoria Beckham.

Un articol de Amelia C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.