Setari Cookie-uri

4 trenduri de top pentru toamna

Nu stii ce sa alegi din tendintele sezonului? Nu trebuie sa iti reimprospatezi complet garderoba, pentru a fi la moda in acesta toamna. Alege doar elementele principale, caracteristice stilului tau si iti vei construi tinute trendy, fara prea mare efort.

Nu stii ce sa alegi din tendintele sezonului? Nu trebuie sa iti reimprospatezi complet garderoba, pentru a fi la moda in acesta toamna. Alege doar elementele principale, caracteristice stilului tau si iti vei construi tinute trendy, fara prea mare efort. Noi iti vom prezenta 4 piese vestimentare principale, care s-au remarcat in moda odata cu prezentarea tendintelor:

1. Vesta de blana

Blana este una dintre tendintele chic ale acestei toamne. Adauga o nota de lux si eleganta tinutelor somputase, transformand o piesa vestimentara banala intr-o deosebita piesa de arta. Acest trend a coborat direct de pe catwalk-ul international, fiind promovat in colectiile semnate Chanel, Marc Jacobs, Etro si Anna Sui. Daca hainele de blana nu se incadreaza in stilul tau, incearca o piesa vestimentara casual, haioasa, ideala pentru zilele reci care vor veni: vesta din blana.

Usor de adaptat intr-o tinuta de zi, se asorteaza foarte bine cu cizme in acelasi ton sau caciuli cu blanita. Vesta se poate purta peste o maleta simpla, fiind potrivita atat la pantaloni cat si la fuste. Pe langa rolul estetic, vesta de blana indeplineste si un rol protector, fiind foarte calduroasa, potrivita sezonului.

Propunere: vesta de blana de la Reserved, disponibila in magazinele New Yorker, pret 179 lei.

2. Jacheta in stil militar

Printre multitudinea tendintelor specifice sezonului, stilul army pare sa-si impuna suprematia toamna asta. Piesele vestimentare in nuante kaki sau imprimeuri de tip camuflaj sunt intalnite la orice pas in moda strazii. Jachetele militare simple cu linii feminine care subliniaza silueta contureaza o tinuta moderna, sofisticata. Burberry Prorsum,Balmain, Marc Jacobs si Dior sunt doar o parte din casele de moda internationale care au adus pe podium piese vestimentare in stil army; galerie foto aici.

Gratie texturii mate si a designului, jachetele army se poarta accesorizate cu foarte multe brose colorate. Rosu, complementra lui verde va crea un contrast placut reverului tau, asadar inspirate din accesoriile sezonului.

3. Fusta scurta

Teminitatea nu-si pierde din stralucire nici in timpul sezonului rece. Desi ne aflam in plina toamna, fustele scurte nu ne parasesc. Acestea acorda o nota sexy tinutelor, rafinament si culoare. In sezonul rece se poarta fustele scurte din tricot, velur, denim sau stofa. Simple sau imprimate, pun in valoare picioarele si sunt piesele de baza pentru o tinuta romantica seducatoare. Se poarta cu dresuri opace sau colanti si botine inalte sau cizme. De asemenea si fustele din dantela sunt la mare cautare in aceasta toamna. Se poarta cu top-uri sau jachete simple in partea de sus si supt perfecte pentru club sau un eveniment special.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.