Setari Cookie-uri

Practic: 6 sfaturi ca sa faci shopping cu cap

Shopping-ul nu reprezinta doar un mod de a cheltui bani, ci si o posibilitate de relaxare, de iesire in oras cu prietenele si, bineinteles, de reinnoire a garderobei.

Degeaba cumperi rochia aceea, daca peste 6 luni nu o mai poti purta din cauza schimbarii temperaturii sau pentru ca nu mai ai unde sa o imbraci.

5. Mergi la shopping la inceputul saptamanii

Pentru a evita aglomeratia, mergi la shopping la inceputul saptamanii. In plus, in timpul weekend-ului este posibil sa nu iti mai gasesti marimea care ti se potriveste sau poti vedea o persoana care arata fabulos intr-o tinuta pe care o probeaza si decizi sa o cumperi si tu, desi esti constienta de faptul ca nu se potriveste stilului tau vestimentar si nu o vei purta decat de cateva ori.

6. Fa-ti ordine in garderoba

Este important ca inainte de a merge la shopping sa iti reorganizezi garderoba deoarece fiecare articol pe care il cumperi ar trebui sa fie ceva de care ai nevoie neaparat si se potriveste cu celelalte piese vestimentare ale tale.

Inainte de a cumpara ceva, intreaba-te daca ai cel putin doua lucruri pe care le poti asorta cu noul articol. Atata timp cat ai imaginatie si cateva idei despre modul in care poti asorta ceea ce abia ai cumparat, banii dati pe haine vor fi bani bine cheltuiti.

Un articol de Amelia C

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.