Setari Cookie-uri

Trend alert: 5 jachete de toamna in tendinte

Temperaturile au scazut, insa toamna aceasta inca ne surprinde cu zile insorite, asadar nu e cazul sa trecem foarte repede la garderoba de iarna. Tinand cont de propunerile designerilor, iti vom prezenta 5 modele de jachete in tendinte, pentru a fi la moda in acest sezon.


Printre materialele la moda in aceasta toamna se numara si pielea. Neagra, maro sau in alte tonuri pamantii, aceasta a dominat podiumul in cadrul prezentarilor internationale de moda. Profita de ultimele zile calduroase si asorteaza o geaca de piele simpla tinutelor casual sau elegante. In serile racoroase, poti opta pentru un model imblanit la interior, care iti va tine de cald, conferind si un aspect deosebit in tendinte.

Desi gecile din piele au fost mereu la moda, noutatea o reprezinta sistemul de inchidere prevazut cu fermoar in diagonala si cureaua subtire care subliniaza talia, intalnita la cat mai multe modele; pentru mai multe detalii galerie foto aici.

Model: jacheta scurta din piele de la Debenhams, pret 937 lei.

4. Trench-ul


Trench-ul este cu siguranta cea mai populara piesa vestimentara, versatila, utila in vestimentatie, atat primavara cat si in sezonul rece. Pentru tinutele casual, este potrivit un model cu lungimea pana deasupra genunchilor, descheiat, pentru a etala tinuta de dedesubt.

Pentru tinutele office poti opta pentru trench-uri scurte, inlocuind astfel clasicul sacou. Un model incheiat, usor cambrat, este ideal pentru a sublinia discret conturul siluetei.

Inspirat din moda british, trench-ul va arata foarte bine accesorizat cu o esarfa stil batic uni sau colorata . In tendinte sunt trench-urile in culori inchise precum albastru, verde, negru dar si tonurile desechise camel, elegante si feminine care n-au lipsit din colectiile designerilor Michael Kors, Blumarine, Nina Ricci, Moschino; galerie foto aici.

Model: trench bej cu cordon de la Pull&Bear, pret 219 lei.



5. Jacheta de inspiratie masculina

Cunoscuta si sub numele de boyfriend jacket, aceasta complimenteaza armonios silueta feminina.

Cambrata foarte fin, conferind lejeritate arata excelent cu tricouri largi sau camasi in carouri. Principalele caracteristici ale jachetei masculine sunt umerii lati, taieturile drepte si buzunarele largi aplicate lateral. Pentru a indulci rigiditatea croielii, aceasta poate fi asortata cu rochii imprimate, fuste cu volane si accesorii colorate; galerii foto aici si aici.

Model: jacheta casual scurta de la Pull&Bear, pret 259 lei.

Un articol Cristina C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.