Setari Cookie-uri

Top 5 accesorii pentru vremea rece

Chiar daca ne indreptam cu pasi repezi spre iarna, inca putem adauga un strop de veselie tinutelor noastre, prin intermediul accesoriilor colorate.

4. Manusile

Toamna aceasta ai de unde alege in materie de manusi. Sunt la moda manusile lungi din piele, manusile tricotate sau cele imblanite. Modelele stranse pe mana, dantelate sunt potrivite pentru serile speciale; iti vor adauga eleganta, rafinament si un aer vintage.

Manusile casual confectionate din materiale rezistente sunt foarte practice si protejeaza mainile impotriva frigului si a umiditatii. O geaca imblanita sau un palton din stofa, vor arata mult mai bine asortate cu manusi in acelasi ton.

Propunere: manusi Angora Bow de la Accessorize, pret 71 de lei.

5. Geanta supradimensionata

In anotimpul rece, geanta voluminoasa din piele este indispensabila. In zilele ploioase de toamna avem nevoie de accesorii confectionate din materiale rezistente, impermeabile. Buzunarele interioare si compartimentele voluminoase se vor dovedi extrem de utile, avand in vedere ca zilnic avem atatea lucruri de adaugat in geanta: salul calduros potrivit serilor racoroase, mp3 playerul, un balsam de buze hidratant, crema de maini, plus alte accesorii indispensabile in sezonul rece. Vizualizeaza cat mai multe modele de genti aici.

Un articol Cristina C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.