Setari Cookie-uri

5 piese vestimentare must have pentru iarna

Cu cat inaintam mai mult in luna lui noiembrie cu atat vremea devine mai mohorata si mai rece. De aceea trebuie sa avem pregatita garderoba pentru sezonul rece pentru zilele friguroase de iarna, de care nu vom scapa foarte usor.

4. Colanti

Perioada rece este cea mai potrivita perioada pentru a purta colanti deoarece, indiferent de vreme, acestia pot fi purtati atat cu bluze simple lungi, cat si cu rochite, pantaloni scurti sau tricouri mai groase.
Nu te rezuma doar la clasicii colanti negri, ci opteaza pentru unii in diferite culori sau combinatii: rosii, gri, crem, cu modele sau din piele.

Sfat: persoanele cu picioarele scurte trebuie sa poarte colanti cu incaltaminte cu toc deoarece tocul lungeste piciorul si ii da o eleganta aparte.

Idei de asortare: imagini aici .

5. Haine tricotate


Hainele tricotate au revenit in atentia designerilor, fiind prezente in numeroase colectii: Dolce and Gabbana, Isabel Marant, Chanel, Chloe, Prada sau Marc Jacobs.

Hainele tricotate sunt foarte confortabile si au un aspect elegant, usor copilaresc si poy fi purtate cu orice tip de pantaloni (colanti, pantaloni scurti, dresuri, jeansi stramti sau evazati si chiar pantaloni dim bumbac cigarette).

Poti purta bluze supradimensionate cu o curea subtire in talie sau rochii pana in zona genunchiului.

Asorteaza o rochita tricotata gri, cu colanti negri, cizme pana la genunchi si o esarfa neagra.

Idei de asortare: imagini aici.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.