Setari Cookie-uri

Must have: culoarea camel, hitul sezonului

Dintre combinatiile cromatice propuse pentru sezonul toamna-iarna 2010, camel a dominat podiumul international, fiind prezenta in majoritatea colectiilor. Culoarea calda regasita in nuante cat mai variate, maro deschis, bej, aramiu sau caramel confera o imagine delicata oricarei tinute si un plus de eleganta.

NEW YORK - FEBRUARY 17: A model walks the runway at the Michael Kors Fall 2010 Fashion Show during the Mercedes-Benz Fashion Week Fall 2010 - Official Coverage at Bryant Park on February 17, 2010 in New York City. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for Mercedes-Benz) Pentru tinutele casual, deosebit de confortabile sunt puloverele oversized cu ochiuri mari camel. Acestea se poarta cu pantaloni skinny, fuste usor evazate sau cu pantaloni scurti din stofa si dresuri tricotate. De asemenea, acestea pot fi purtate si ca rochii, combinate cu o pereche de cizme peste genunchi, conferind astfel un look sexy.

Foarte utile sezonului, paltoanele si trench-urile camel au fost nelipsite de pe catwalk, fiind prezente in majoritatea colectiilor. Mai mult decat un trend, acestea isi vor dovedi utilitatea de-alungul vremii, deoarece indiferent de tendinte, fac parte din piesele vestimentare mereu la moda. In functie de stil, paltoanele pot capata o tenta casual daca sunt purtate cu jeansi, pantaloni largi sau cizme. De asemenea, accesoriile joaca un rol important: curelele subtiri sau brosele colorate, pot conferi o nota distincta unei piese vestimentare uni.



Un articol Cristina C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.