Setari Cookie-uri

Cum sa arati minunat intr-o rochie neagra

Little Black Dress... Orice femeie trebuie sa aiba o rochie superba, neagra, simpla, care sa o faca sa se simta magnific intr-o seara speciala. O singura rochie neagra, atat de multe posibilitati... Cum sa porti o "little black dress" pentru a straluci in seara petrecerii?

De exemplu un blazet din tweed si o esarfa colorata din matase, aproape ca vor reusi sa duca o little black dress la birou. Leaga-ti esarfa intr-un nod in jurul gatului sau aranjeaza-o in jurul umerilor, pe deasupra jachetei din tweed. Cat de bine se vor potrivi o pereche de pantofi rosii, pentru a pigmenta si mai tare aceasta tinuta! Sau, tot cu blazer...

foto: MAEGAN@.

Accente de Rosu

Nici un barbat nu poate rezista farmecului unei femei imbracate intr-o rochie neagra, accesorizata cu rosu. Pune-ti un sal rosu de matase, diamante si o perche de pantofi pumps rosii, stralucitori si vei crea un efect irezistibil. Sau un brau si cercei rosii, ca in imaginea de mai jos:

foto: RKHawaii

Inseratii de auriu sau argintiu

Innoada un snur auriu sau argintiu in jurul soldului sau aranjeaza-ti intr-un mod inedit un sal de "bun-gust", crostet din fire stralucitoare. Poate un bolero crosetat din fire aurii sau argintii... O pereche de pantofi albastri (pentru a realiza un contrast) sunt cei mai potriviti unei astfel de tinute, cu ajutorul careia vei lasa cu siguranta, o amprenta in jurul tau.

Citește și:
Asa a aratat actrita Taylor Spreitler la un eveniment monden american.

Un look simplu

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.