Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Rochii pentru fiecare silueta la PRETURI REDUSE

Vara e sezonul in care poti sa explorezi nenumarate tinute ce te fac sa te simti eleganta, lejera si confortabila. Pielea bronzata, soarele iti creaza o stare de bine care te ajuta sa fii mai increazatoare si sa-ti alinti corpul mai des.

O rochie e mereu piesa ideala care scoate in evidenta feminitatea si senzualitatea. Fie ca tinuta de birou sau de seara avantajeaza orice stil , personalitate si silueta. Websiteul effingo.ro pune accent pe acest tip de vestimentatie si te invita sa profiti de reducerile oferite pentru a achizitiona una dintre píesele disponibile. Fie ca ai o silueta in forma de mar, in forma de para, de clepsidra sau baieteasca pe website poti gasi tinute care sa te avantajeze. Iata cateva sfaturi pentru a alege rochia potrivita.

Daca ai o silueta in forma de mar, mai voluminoasa in partea superioara a corpului decat in partea inferioara, cu kilograme in plus pe talie, alege ROCHIA AMIRA. In forma de túnica aceasta piesa este ideala pentru a masca zonele nefavorabile ale corpului tau. O aveti disponibila in culorile care creaza tendinta sezonul aceasta (verde crud cu alb si coral cu alb).

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.