Setari Cookie-uri

Fa senzatie pe plaja!

Accesorii must-have pentru o diva

comunicat de presa

Mersul la plaja a devenit o declaratie de stil si costumul de baie nu mai reprezinta de mult piesa esentiala pentru o aparitie exotica. Accesoriile, detaliile care definesc orice tinuta, au devenit la fel de importante.
Geanta incapatoare, palaria si esarfa sunt articolele care isi gasesc loc de cinste pe lista de cumparaturi a unei femei inainte de a merge la plaja sau la piscina.

Tine pasul cu ultimele tendinte in moda fara sa faci gaura in buget, intrucat Deichmann aduce calitatea si stilul la un pret accesibil, pentru ca orice femeie sa arate mereu bine!

Gentile supradimensionate sunt accesoriul de nelipsit si cu cat mai mari cu atat mai bine. Modelul oversized este laudat si apreciat deopotriva datorita volumului mare, care iti garanteaza ca vei avea la indemana toate cele necesare pentru o zi de plaja reusita.

Citește și:

Din material textil, rafie sau piele, este important ca geanta sa tina pasul cu tendintele de ultima ora si, din fericire, la Deichmann poti gasi o gama larga de modele din care doar trebuie sa iti alegi preferata.

Paleta cromatica este de asemenea bogata pentru a se potrivi intocmai cu zilele insorite de vara. Vei gasi de la imprimeuri florale, modele grafice si colour blocking ultra-intens pana la piese clasice in nuante neutre.

Esarfa cu imprimeu vesel iti va fi aliatul in dobandirea unui look cu totul deosebit si este tot ce iti trebuie pentru a-ti completa aparitia pe plaja.

Esarfa indeplineste dublu rol in acest caz: acela de a te proteja de soare si de a te acoperi, putand sa o porti pe cap sau legata in jurul taliei, si suplineste in acelasi timp o valoare estetica, dand tinutei o nota feminina si seducatoare.

O palarie din paie te va proteja de razele ultraviolete si accesorizata cu o esarfa sau o floare, iti garanteaza un look sic. Poti opta pentru un model cu boruri largi, pentru un aer boem sau clasica palarie fedora, care va face echipa buna cu o pereche de pantaloni scurti din denim imbracati peste costumul de baie.

Citește și:

Nu uita nici de incaltari, ultimul, dar nu mai putin important accesoriu putand alege intre o pereche de sandale stil gladiator si papuci. Pe scurt, minimalism cu un plus de lejeritate si in acelasi timp eleganta.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.