Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Achizitioneaza un ceas Fossil de pe Watchshop.ro si primesti un voucher cadou de 40 de lei!

Stim ca iti plac ceasurile Fossil, le vedem zilnic pe mainile multor domnisoare pe care le intalnim.

Tocmai de aceea, ti-am pregatit o super oferta! Cumpara un ceas Fossil din cadrul magazinului nostru online, Watchshop.ro, iar noi iti oferim un voucher cadou de 40 de lei.

Modelele numeroase iti ofera oportunitatea de a alege cel mai potrivit ceas pentru personalitatea ta iar pretul lor porneste de la 399 de ron. Produsul achizitionat se poate returna in 10 zile iar banii se primesc inapoi pe loc.


Fossil este unul dintre cele mai apreciate brand-uri de ceasuri de dama din Romania si te ajuta sa stralucesti zilnic, oferindu-ti incredere in fortele proprii, o tinuta impecabila si o atitudine de invingatoare.


Watchshop.ro este unul dintre cele mai de incredere site-uri de pe care va puteti achizitiona un ceas original 100%, la un pret foate bun. Iti pune o dispozitie o oferta diversificata – peste 40 de marci si 2500 de modele de ceasuri, toate ceasurile sunt noi si originale fiind vandute numai cu factura si certificat de garantie, ai posibilitatea de a proba ceasul inainte sa il achizitionezi, in showroom-ul WatchShop, livrarea este gratuita la comenzile de peste 250 de ron si ai garantia unui raspuns prompt din partea echipei de vanzari.

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.