Setari Cookie-uri

Advertorial Mazza.ro anunta lansarea pe piata online din Romania a brandului de bijuterii Preciosa

Incepand cu 3 octombrie 2013, magazinul online de bijuterii Mazza.ro anunta inceperea colaborarii cu renumitul brand Preciosa din Cehia prin vanzarea bijuteriilor de argint cu cristale sau zirconiu produse sub marcile Preciosa GENUINE CZECH CRYSTAL respectiv Preciosa CUBIC ZIRCONIA & GEMS.

Preciosa, companie ceha cu sediul central in localitatea Jablonec - nordul Boemiei, este recunoscuta in intreaga lume pentru tehnologia sa patentata, Preciosa® Hi-Pure Crystal™. Cristalele produse cu utilizarea acestei tehnologii dispun de caracteristici optice si estetice extraordinare si sunt distribuite in zeci de tari din intreaga lume.

Mazza.ro comercializeaza incepand de astazi, bijuterii de argint cu cristale Preciosa® GENUINE CZECH CRYSTAL™, marca ce reprezinta o garantie a celei mai inalte calitati. Produsele oferite sub aceasta marca sunt realizate exclusiv in Republica Ceha si sunt produse doar de Preciosa.

Pietrele pentru bijuterii furnizate pe piata sub marca Preciosa® CUBIC ZIRCONIA & GEMS se diferentiaza prin puritatea optica, taieturile foarte precise si o gama larga de materiale, forme si marimi.
Logo-ul Preciosa STAR este utiliziat ca si un simbol al calitatii deosebite pentru cele mai rafinate pietre din zirconiu, pietre ce produc fenomenul optic de stea, cunoscut sub denumirea de "STAR Effect", fenomen ce mai este produs doar de diamantele naturale de calitate. Stralucirea si capacitatile de reflexie deosebite ofera intregii bijuterii un aspect deosebit de elegant si luxos.

Produsele sunt comercializate pe site-ul Mazza.ro, in categoria de bijuterii Preciosa. Bijuteriile sunt insotite de certificate care atesta calitatea si originea, devenind astfel un cadou pretios si deosebit pentru persoanele iubite.

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.