Setari Cookie-uri

Tendinte bijuterii toamna-iarna 2013

Toamna 2013 scoate in evidenta frumusetea naturala prin nuante subtile, menite doar sa accentueze trasaturile si sa te faca sa stralucesti.

Este momentul bijuteriilor pretioase, un mix intre delicatetea cristalelor si robustetea argintului.

Brandul de bijuterii Preciosa, reprezentat pe piata din Romania de Mazza.ro, ne aduce in atentie bijuterii de argint de o calitate exceptionala, certificata, menite sa scoata din monoton orice tinuta. Cristalele din Bohemia, cu o traditie renumita international, sunt montate pe cadre de argint 925 peste care s-a aplicat un strat de rodiu, ceea ce le face sa fie mereu la fel de stralucitoare.

Colier de argint Preciosa Magic Butterly

Colierul de argint Preciosa Magic Butterfly – alegerea perfecta pentru o seara in oras cu prietenii, in care imbracam o rochie casual.

Set Sparkling Shine

Setul Sparkling Shine reprezinta prin excelenta simplitatea pretioasa! Recomandarea noastra este sa il purtati atat la o tinuta de zi, cat si ca accesoriu al unei tinute business.

Cercei de argint Preciosa

Pentru ca trebuie sa stralucesti in fiecare zi, aceasta pereche de cercei este cea mai buna alegere pentru un eveniment special in care vrei sa scoti in evidenta frumusetea naturala a fetei.


Kudika
31 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.