AdvertorialFashion Fair - Indrazneste sa fii tu!

Kudika
8 Mai 2014

Fetelor avem o pasiune comuna, SHOPPINGUL! Cum vara bate la usa, Sambata si Duminica 10-11 Mai, va invitam la Palatul Spayer, strada Batistei (zona Universitate) la cea de a 4 editie a pop-up store-ului Fashion Fair.

Acest proiect este sinonim cu dragostea pentru frumos si creativitate, asadar nu lipsiti dintre oamenii cu adevarat creativi si bineinteles colectiile minunate ale acestora.

Cei 30 de expozanti pun pe tapet creatiile de suflet, fie ca sunt vintage, casual, elegante, unicat, sporty-chic sau cu influente urbane, Fashion Fair fiind un amalgam de arta imprimata in creatii vestimentare.

Aici veti putea gasi asocieri neasteptate de imprimeuri, o paleta "apetisanta" de culori neutre sau nuante vii, texturi si aplicatii pretioase, logo-uri vizibile, imprimeuri florale, si accesorii, acestea fiind cateva din tendintele anului 2014.

Nu va lipsi nici de data aceasta lectia de machiaj cu Gabriela Vasilescu (Make Up Artist) sau making off-ul unei coafuri de vara, pregatite cu atentie de colaboratorii nostrii de la Dorobanti 111.

Sambata promenada se va incheia la ora 18:00, urmand ca Duminica sa va dam intalnire la ora 11:00

Intrarea este libera!

Va asteptam cu tombole si premii ce consta in 3 abonamente la scoala de Streat Dance - One Beat, vouchere valorice si o rochie pictata manual de la One Beat Fashion.

O coafura, ce se va realiza in ziua evenimentului de Costin Vamanu - hair stylist si trainer.

Facebook event
Adresa: Str Batistei, Nr 24 A
Contact: 0755603933// 0729.905.283

Indrazneste sa fii TU!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Setari Cookie-uri