Setari Cookie-uri

Bijuterii cu personalitate

Femeile poarta bijuterii pentru ca iubesc sa-si spuna povestea. Fiecare bijuterie pe care o porti aproape de corpul tau reprezinta un vis, o dorinta, o proiectie a ta intr-un viitor ideal. Incearca sa-ti personalizezi mereu tinuta cu bijuterii care sa te caracterizeze si care sa spuna cat mai multe despre tine, intr-un mod subtil si diafan sau, din contra, intr-un mod puternic si intens, pentru a te manifesta, exact asa cum esti tu insati!

Feminina si delicata
Personalitatea ta inspira feminitate si delicatete, iar bijuteriile tale trebuie sa fie si ele subtile, dar fermecatoare...
Bijuterii de la Be Precious
SUS: Colier model versace. Colier de argint cu onix si agate grena prinse in cercuri cu model tip versace. Poate fi purtat impreuna cu inelul cu agata si model tip versace. Arata foarte bine la o rochie sau la o bluza cu gulerul in forma de V. Dimensiuni: 12 cm lungimea modelului care atarna de lant, 37 cmm lungime lant +5 cm extensie ajustabila; 28 mm diametrul cercului superior,20 mm diametru cerc inferior. Pret: 173 lei.
JOS: Bratara agate - model flori. Bratara deosebita, din argint, lata, cu flori din agate de nuanta cognacului cu sirag de zirconii in jurul florii centrale. Dimensiuni: 16.5 cm; 24 mm diametrul piesei centrale, 16 mm diametru flori laterale, 15 mm diametru model din argint. Pret: 227 lei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.