Setari Cookie-uri

Ce-ti aduce Mos Craciun? Incaltaminte!

Iata ca a venit acea perioada placuta a anului, cand abia astepti sa cutreieri magazinele in cautarea unei noi perechi de ghete, pe care sa ti-o faci cadou de Mos Craciun.

Pana sa ajungi in magazine, trebuie sa termini lista de cadouri pentru cei dragi, sa te gandesti la un meniu festiv, sa faci curatenie in casa si, desigur, sa-ti termini toate taskurile de la job, pe care le-ai tot amanat in ultima perioada. Sunt prea multe lucruri de facut si prea putin timp la dispozitie. Comanda-ti online perechea preferata de ghete din piele naturala si economisesti timp si energie pentru alte activitati. Iata cateva sugestii:

Ghete din piele naturala: avantaje senzationale

Trebuie sa stii ca ai o multime de avantaje daca alegi sa porti ghete din piele naturala. In primul rand, sunt foarte trainice, iar daca le intretii corespunzator, le vei putea purta multi ani de acum incolo. Acest lucru este posibil datorita procesului complex de executie, prin care pielea isi pastreaza proprietatile si calitatile.

Citește și:

In al doilea rand, incaltamintea din piele naturala iti confera un plus de confort, deoarece se muleaza dupa forma piciorului, dar nu se deformeaza atat de repede precum incaltamintea din piele sintetica.

Ghete casual, pentru femeia activa

Daca esti o femeie activa, ai nevoie de o pereche de ghete in care sa te simti confortabil cat este ziua de lunga. Asadar, iti recomandam sa porti incaltaminte de iarna cu talpa joasa, care nu iti oboseste picioarele. Mai mult, ghetutele trebuie sa fie usor de asortat la orice tinuta de zi, fie ca porti jeansi, colanti, rochii tricotate sau fuste conice.

Ghete scurte, pentru vreme rea

Iarna este imprevizibila si cel mai rau lucru care ti se poate intampla este sa iesi din casa incaltata necorespunzator intr-o zi cu ninsoare si cu zapada asternuta pe strazi. Disconfortul pe care il simti din cauza frigului iti poate strica buna dispozitie, dar il poti ajuta pe Mos Craciun sa rezolve problema. Nu, Mosul nu va topi zapada care scartaie sub talpi, dar iti poate aduce o pereche de ghete din piele naturala, care sa-ti tina de cald, sa te protejeze de umezeala si sa-ti confere un look fabulos.

Citește și:

Ghete cu toc gros, pentru outfituri cool

Daca vrei sa-l impresionezi pe Mos Craciun sau vrei sa te faci remarcata mai repede de colegul cel nou sau pur si simplu iti doresti sa fii sexy, ghetele cu toc gros nu ar trebui sa-ti lipseasca din colectia de incaltaminte. Tocul gros este genial iarna, intrucat iti ofera un plus de stabilitate si de confort, te inalta si iti subtiaza picioarele. Gandeste-te cat de cool ar fi sa accesorizezi o tinuta office cu ghete din piele naturala, care se muleaza perfect pe glezna si iti scot in evidenta feminitatea.

Ghete cu tinte, pentru un look rock-sic

Stilul rock-sic inseamna atitudine, libertate si nonconformism, adica exact ceea ce ii place lui Mos Craciun. Daca esti adepta acestui stil vestimentar, stii deja ca trebuie sa fii atenta la toate detaliile atunci cand iti concepi outfiturile. Si mai stii ca accesoriile ocupa un loc special in toata aceasta poveste. Iarna aceasta, poti da un refresh tinutelor tale, daca alegi sa porti ghete din piele naturala cu tinte. Acestea vor fi mereu la moda, astfel ca daca ti le cumperi acum, le vei putea purta si in iernile viitoare, cu aceeasi placere.Ghetele cu tinte sunt foarte versatile si se potrivesc atat cu blugi, cat si cu o rochita scurta din tulle.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.