Setari Cookie-uri

Perle in miscare

Incepand cu aceasata luna, renumita marca japoneza de bijuterii Mikimoto este prezenta si pe piata din Romania. Colectiile Mikimoto de bijuterii din perle se gasesc in prezent la magazinul Rolex de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, marca fiind distribuita de Chronolink, unic distribuitor autorizat si al ceasurilor Rolex in Romania.

Colectia „Elements of life” este inspirata de cele patru elemente (Apa, Foc, Pamant si Aer) - sursa vietii in univers. in cazul acestei colectii, safire colorate si diamante adauga stralucire perlelor de cultura Akoya, perlelor de cultura din Tahiti sau Marea Sudului.

“In ultimii ani, am observat un interes crescut pentru produsele Mikimoto din partea clientilor romani care au vizitat magazinele noastre din Londra sau locatii ale retailerilor nostri din Europa. Acesta a fost punctul de pornire pentru decizia noastra de a lansa brandul Mikimoto in Romania unde exista un mare potential de crestere. Suntem incantati ca, alaturi de distribuitorul nostru unic Chronolink, care are o foarte buna cunoastere a pietei produselor de lux din Romania, sa putem raspunde interesului manifestat de clientii nostri de aici oferindu-le piese de cea mai inalta calitate”, declara Rosy Hopper, Sales Executive Europe la Mikimoto.

Pentru anul curent, Chronolink intentioneaza sa aduca pe piata din Romania atat colectii clasice, care pot fi gasite in fiecare dintre magazinele Mikimoto din intreaga lume, cat si unele dintre cele mai noi produse, recent lansate la expozitia internationala de ceasuri si bijuterii, Baselworld 2007 (din Basel, Elvetia). in viitor, compania intentioneaza sa lanseze un magazin de bijuterii Mikimoto in Bucuresti, intr-o locatie ce urmeaza a fi anuntata curand.

“Fara indoiala clientii romani vor gasi la Mikimoto raspunsul la nevoile si asteptarile lor. Piata de produse de lux din Romania inregistreaza o dezvoltare rapida si, impreuna cu Mikimoto, ne vom extinde reteaua de vanzari exclusive, deschizand noi magazine in alte mari orase din Romania”, declara dl. Loucas Ellinas, Managing Director Chronolink.

Un articol de Claudiu Vrinceanu

Sursa: YourMoney
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.