Setari Cookie-uri

Oops! Greseala!

Cele mai frecvente greseli in moda!

Rezultat: Ipostaze jenante

Se stie ca multe dintre noi am avut in copilarie o pasiune pentru pantofii cu toc ai mamei cu care defilam prin toata casa sau pentru cutia “magica” plina cu farduri. Se pare ca aceasta pasiune ramane cumva in sufletul nostru si mai tarziu dar se dezvolta in directii diferite. Astfel daca unele isi doresc din tot sufletul sa para mai mature decat sunt in realitate altele, din contra, isi ascund varsta prin tot felul de tertipuri. De aceea ajungem sa vedem mereu fete care pasesc ciudat incercand sa isi mentina echilbrul pe tocuri de 12 cm sau mame cu fiice alaturi care, din punct de vedere vestimentar sunt mult mai apropiate de generatia copiilor. Pana la urma, fiecare varsta are farmecul ei si e pacat sa ii stirbim magia doar din orgolii sau frustrari total inutile.

4. Intentie: Cat mai multe haine!

Rezultat: Tot mai multe haine...greu sau imposibil de purtat.

In perioada reducerilor noi femeile avem parca un spor si un avant la cumparaturi „de speriat” (pentru partile masculine ale cuplurilor sau chiar, pentru buget). Am fi in stare sa cumparam orice are lipit o eticheta destul de mare pe care scrie „Promotie”. Si atunci apar si greselile noastre majore: nu mai avem rabdare sa probam si sa fim atente la detalii, nu ne mai gandim daca avem cu ce sa asortam tinutele respective sau daca macar....ne plac. Plecam cu bratele pline de pungi in care am indesat tot ce am apucat iar acasa urmeaza analiza: „Asta mi-e mare....Asta imi scoate in evidenta cele cateva kilograme in plus...Culoarea asta nu imi vine bine...” Pe scurt, nu e rau daca la urmatorul sezon de reduceri incercam sa fim mai cumpatate si sa analizam situatia cu mai multa bagare de seama. O lista facuta de acasa (de la care sa nu ne abatem) ar fi de un real folos!

5. Intentia: Dorinta de a fi mai sexy


Rezultat: Aspect nenatural, poate chiar vulgar

In privinta corpului nostru avem destul de des cate ceva de obiectat. Nu sunt putine cele care si-ar fi dorit sani mai mari sau talia mai subtire. De aceea lenjeria este frecvent aleasa in scopuri pur „estetice”: sutiene push-up care de-abia ne mai lasa sa respiram, corsete care ne rapesc si ultima posibilitate de a ne mai misca in voie sau seturi in culori stridente si deloc asortate cu restul tinutei. Este deci de preferat sa incercam sa „rezolvam” micile nemultumiri prin modalitati ceva mai comode care nu numai ca ne vor face sa ne simtim mult mai in largul nostru dar vor avea si efecte mai putin daunatoare pentru sanatate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.