Setari Cookie-uri

Fashion news

Esti pasionata de moda si shopping? Dupa ce ieri ti-am prezentat cele mai importante noutati in frumusete si ingrijirea corpului, a venit momentul sa-ti prezentam si ultimele noutati in moda! Lansari si extinderi de magazine pentru fashioniste, colectii de pantofi supradimensionati, creati de importanti designeri de moda si un nou brand de genti - iata numai cateva dintre cele mai importante noutati in moda!

Pasarela, festivalul de moda organizat de catre Ambasada Frantei in Romania si Institutul Francez din Bucuresti, in colaborare cu Institutul Francez de Moda din Paris, doreste sa promoveze creatiile designerilor romani la Bucuresti si Paris si sa faca cunoscute valorile industriei de moda franceze publicului roman. Cea de a doua editie Pasarela va avea loc in luna mai, in Bucuresti.
Festivalul de moda Pasarela a lansat in acest an concursul intitulat « Espoir Mode » destinat tinerilor creatori, dandu-le posibilitatea sa-si prezinte propriile lor colectii. Cei patru cei mai buni designeri selectionati de juriul Pasarela vor avea posibilitatea sa-si prezinte colectia in cadrul festivalului Pasarela la Institutul Francez in zilele de 28 si 29 mai 2009 ; laureatul concursului isi va prezenta creatiile la noul sediu al Institutului Francez al Modei – Orasul Modei – in cadrul Saptamanii Modei din martie 2010.
Prima etapa a concursului “Espoir Mode”, selectia celor mai bune 10 dosare, s-a desfasurat sambata trecuta, 28 februarie, fiind selectati urmatorii tineri designeri: Mihaela Cirlugea (Cluj), Irina Marinescu (Bucuresti), Agota Tompos (Brasov), Anca Ioana Petrea (Braila), Andra Clitan (Bucuresti), Ludmila Corlateanu (Bucuresti), Laura Popoviciu (Oradea), Amalia Bot (Oradea), Teodora Baciu (Cluj) si Istvan Cimpan (Cluj). Juriul a fost compus din profesionisti ai modei : Dna. Doina LEVINTZA (presedinta a festivalului si a juriului), Dl. Philippe GUILET de SAINT MART (director artistic al Pasarela), Dna Ioana AVRAM (designer si profesor la Universitatea de Arta din Bucuresti- sectia moda) si Ovidiu Buta (critic de moda).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.