Setari Cookie-uri

Fashion news

Esti pasionata de moda si shopping? Dupa ce ieri ti-am prezentat cele mai importante noutati in frumusete si ingrijirea corpului, a venit momentul sa-ti prezentam si ultimele noutati in moda! Lansari si extinderi de magazine pentru fashioniste, colectii de pantofi supradimensionati, creati de importanti designeri de moda si un nou brand de genti - iata numai cateva dintre cele mai importante noutati in moda!

Produsele La Bagagerie, unul dintre cele mai populare branduri internationale de genti si accesorii din piele, pot fi gasite incepand cu aceasta luna si la Bucuresti. La Bagagerie se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, si propune o gama variata de produse din piele naturala si sintetica, de la produse office, pana la genti de voiaj sau accesorii pentru concediu.
Produsele de marochinarie La Bagagerie sunt realizate in colaborare cu designeri renumiti, care folosesc materiale de calitate superioara si propun o paleta diversa de culori si modele, ce pot fi adaptate cu usurinta oricarei tinute sau perioade ale zilei. Oferta La Bagagerie raspunde oricarei necesitati si include genti de voiaj pentru vacanta, trolleys, serviete business si produse office, portmonee, borsete sau posete pentru orice moment al zilei.
In Romania, primul magazin La Bagagerie a fost deschis in Bucuresti, in cadrul centrului comercial Mario Plaza din Calea Dorobantilor 172.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.