Setari Cookie-uri

Accesorii cu masura

Daca lacomia e cu siguranta un pacat, atunci ne facem cu siguranta vinovate de acesta, mai ales cand vine vorba de partea fashion a existentei noastre de zi cu zi, dar, intr-un mod si mai exact, cand vine vorba de un anumit segment care se numeste " accesorii ". Le adoram, le cautam, le imaginam, le " asezonam " cat mai inedit, cat mai nebunesc si cat mai in acord cu personalitatea noastra, dar si cu outfit-ul, cu tonalitatea cromatica, cu un anumit context, eveniment, stare de spirit si asa tot mai departe.

Curelele dau foarte bine in combinatie cu costumele de baie intregi sau cu cele mai classy, gen anii '60. Palariile pot fi asortate oricarui tip de costum. Cat despre bijuterii, ei bine, le poti adauga ca si a treia componenta a accesorizarii daca si numai daca se muleaza perfect pe ideea pe care vrei sa o transmiti: nu imbina coliere generoase cu bratari sau inele de acceeasi dimensiune decat daca formeaza un set. Este recomandat sa te opresti la una din optiuni, de obicei. Nu te teme ca vei parea desprinsa dintr-un alt decor, tu stii mai bine: stilul inainte de toate si merita sa te simti bine cu tine insati intr-o vacanta cu stil!

Inapoi in lumea civilizata, problema accesoriilor persista: e bine sa stii ca, intr-adevar, sunt foarte sic si iti acorda un drept la replica, pe care parca nici hainele nu ti-l faciliteaza. Ziua nu exagera insa la capitolul acesta, cu-atat mai mult cu cat mergi pe tinute office sau job-ul tau este unul restrictive din punctul acesta de vedere. Alege accesorii discrete, nu te hazarda la cele XXL sau daca ai impresia ca se pot mula pe un outfit anume, ai grija ca restul vestimentatiei sa fie pe cat de simpla posibil si nu indrazni sa adaugi si altele “ mici si discrete ” . Nici macar seturile nu reprezinta o scuza! Mai bine, potoleste-ti pofta de accesorizare cu o geanta mare si frumoasa, pe care nici macar un stil office nu o poate refuza.
La ceas de seara, gentile vin in dimensiuni mai reduse, iar bijuteriile sunt din nou premise, chiar si in potriviri nemaivazute, insa, de preferinta este sa afisezi coliere sau cercei. Vor genera un foarte mare impact si vor atrage toate privirile asupra ta.

Un articol de Ana Maria Tatu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.