Setari Cookie-uri

Pantofi: Tendinte toamna - iarna 2007

Anul acest ne asteapta un sezon al nostalgiei si al contrastelor! Sunt alaturate: romantismul si agresivitatea, indrazneala si simplitatea, retro si modern. Colectia te poarta in timp, in anii ’40, o adevarata reflectare a momentului in care Kennedy si Marilyn Monroe se aflau in primplan. Pe de alta parte, designerii japonezi ai anilor ’80 sunt din nou in lumina reflectoarelor. Balerinii sunt in continuare la moda, iar acum au mai multe detalii antice, in timp ce platformele isi pastreaza locul de cinste avut si in sezonul trecut.

Anul acest ne asteapta un sezon al nostalgiei si al contrastelor! Sunt alaturate: romantismul si agresivitatea, indrazneala si simplitatea, retro si modern. Colectia te poarta in timp, in anii '40, o adevarata reflectare a momentului in care Kennedy si Marilyn Monroe se aflau in primplan. Pe de alta parte, designerii japonezi ai anilor '80 sunt din nou in lumina reflectoarelor. Balerinii sunt in continuare la moda, iar acum au mai multe detalii antice, in timp ce platformele isi pastreaza locul de cinste avut si in sezonul trecut.

Iata care sunt principalele 3 tendinte:

Modernism

“Modernismul” este o directie importanta, iar influenta sa se face simtita in majoritatea stilurilor acestui sezon. Noile linii si volume confera colectiei o abordare dramatica, accentul fiind pus pe forme, fie ele noi sau vechi. Designul industrial este usor de observat in linia pantofilor din colectia toamna-iarna. Pielea reciclata in nuante intunecate si moderne, este o prezenta puternica, un ecou al erei post-industriale.

Formele precise, curate si curajoase, sunt importante, pentru ca subliniaza influentele arhitecturale ce pot fi observate in constructia pantofilor din aceasta toamna. Culorile estompate, modelele puternic structurate si contrastul dintre lucios si mat confera o noua perspectiva viziunii retro. Lanturile, ornamentele, butonierele si cataramele marcheaza accente esentiale.

Pantofii cu varful decupat, pantofii cu tocul cui si incaltarile cu siret, iata noutatile firbinti ale acestui sezon! Ghetele luxoase, potrivite pentru cocktail si botinele sunt sexy, mai ales modelele cu decupaj in V! Pentru barbati, pantofii inalti, calapodul voluminos si cizmele, de toate inaltimile, sunt un “must-have”. Culorile variaza de la cele de baza pana la cele luminoase. Paleta de marouri si bejuri calde, in tonuri pamantii, reprezinta esenta acestui trend aflat in ascensiune, alaturi de nuantele intunecate de negru si gri. Cele mai importante culori sunt negrul, purpuriul si maroul.

Futurismul

Influenta “futurismului” canalizeaza tendintele din moda pe directia noutatii absolute. Aspectul ultra-urban si ultra-modern domina acest look, fiind potrivit pentru consumatorul care urmeaza ultimele tendine, aflat la curent cu noutatile din domeniul modei. Fibrele ultra-sofisticate si futuriste, alaturi de materialele ultra-sclipitoare sunt la mare cautare!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.