Setari Cookie-uri

O vara cu accesorii

Tot vacanta, inca vara si pentru ca temperaturile iti tot adreseaza invitatii tentante la liniste si leneveala, garderoba ta de fashionista trebuie neaparata adaptata cerintelor.

Tot vacanta, inca vara si pentru ca temperaturile iti tot adreseaza invitatii tentante la liniste si leneveala, garderoba ta de fashionista trebuie neaparata adaptata cerintelor.

Fie ca esti fan al palariilor la moda, amatoare de bijuterii fantezie, fidela `purtatoare` de genti practice, iata in continuare o selectie de accesorii fun, colorate si pe exigentele cool ale sezonului, o selectie cu care instinctul tau de fashion-addict isi va rafina look-ul solar.

Palariile sus !

Chic Retro

Daca ideea de a incarna o eroina a anilor '60 te seducea sau inca te seduce, vei fi mai mult decat mult multumita de acest model suplu, cu dungi mari pe un fond transparent negru care iti va permite sa te afisezi in toata eleganta.






Ondulatii fashion

O reinviere a stilului retro in moda palariilor. Iata un model in material textil, usor de purtat si accesibil oricarui buzunar.





Bijuterii fantezie

Colier Flower Pop

La fel de pop ca si decorurile dintr-un film de Almodovar, acest accesoriu combina motivele florale cu cele simple pentru a integra fashionistele intr-un curent pe cat de creativ pe atat de sclipitor.





Bratara Tutti Frutti

Poti sa le suprapui, sa le combini, sa le colectionezi : sunt pata de culoare si nota ' gurmanda ' a verii. Motivele florale sunt menite in acest caz sa insoteasca mutiplele tinute ale femeilor elegante.







Genti practice

Atitudine Fame



Usoara ca un fulg, de purtat atat in oras cat si pe timp de weekend, la plimbare sau la plaja, aceasta geanta multifunctionala va fi un insotitor de cursa lunga al femeii moderne. Si fii convinsa ca mergi la sigur !
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.